Delotvorni postupak

Ruska metoda borbe protiv raka: Podmladite ćelije solju!

Od male količine soli refleksno počinje obilno lučenje želudačnog soka, koji sadrži sve potrebne sastojke za eliminaciju štetnih ćelija
Medicina
15:02h Autor:
Ruska metoda borbe protiv raka: Podmladite ćelije solju!
Foto: Shutterstock

Primenite ovu super jednostavnu metodu kako biste pomogli organizmu da što brže zameni stare i oštećene ćelije novim (npr. ćelije oštećene od strane nitrata, kancerogenih materija, slobodnih radikala, teških metala, radionuklida i raznih drugih toksina), a takođe i da ukloni i ćelije raka i drugih izazivača bolesti u organizmu.

Beli luk na prazan stomak: Najefikasniji lek, evo i zašto! (VIDEO)

Ovo se radi dodatnom stimulacijom lučenja svog želudačnog soka na sledeći način:

Metoda obnavljanja solju akademika Balotova

Pola sata posle jela stavite na jezik oko 1 gram soli. Pričekajte par minuta da se so rastopi i progutajte slanu pljuvačku.Tokom dana možete da ponavljate ovaj postupak do 10 puta.

Kako i zašto deluje ova metoda? Od ove male količine soli refleksno počinje obilno lučenje želudačnog soka, koji sadrži sve potrebne sastojke za eliminaciju štetnih ćelija. Brže podmlađivanje svojih ćelija možete da vršite i ako koristite u ishrani biljke koje stimulišu lučenje želudačnih sokova, kao što su: divlje zelje, bokvica, komorač, kupus, kopriva, detelina, morske alge, senf, ren, rotkva, korijander, kim, cimet i menta.

Napitak bez kalorija: Voda sa jabukom i cimetom za detoksikaciju i brži metabolizam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs