Genijalni pronalazač

Kraj svih bolesti: Doktor Ralf pre 95 godina otkrio lek?

Ovo je priča o čoveku koji je navodno otkrio lek za kancer i mnoge druge bolesti
Medicina
18:48h Autor:
Kraj svih bolesti: Doktor Ralf pre 95 godina otkrio lek?
Foto: Wikipedia

Negde između metoda zvanične i alternative medicine, postoji jedna priča o davnašnjem pronalasku leka koji je davao stopostotne rezultate, ne samo u lečenju kancera, već i mnogih drugih bolesti. Priča datira s početka prošlog veka.

Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

Doktor Rojal Rejmond Rajf bio je naučnik i genijalni pronalazač koga mnogi danas porede sa našim Nikolom Teslom, pišu vesti-online.

Rajf je razvio tehnologiju koja se danas koristi u optici, elektronici, radiohemiji, biohemiji, balistici, aviotehnici i medicini. Smatra se da je on rodonačelnik bioelektrične medicine.

Foto: Thinkstock Ilustracija
Foto: Thinkstock Ilustracija

Opus njegovih radova je ogroman, ali, najinteresantnije otkriće koje je moglo da pomeri celokupnu današnju civilizaciju bilo je to da je rak bolest koju izaziva određeni virus a da se može lečiti korišćenjem ciljanih frekvencija koje bi izobličile i rasturile loše ćelije bez oštećenja zdravih.

Rana dijagnoza je najbolji lek: 9 prikrivenih simptoma raka!

Rajf je godinama radio, prikupljajući tačne frekvencije za svaki mikrob koji izaziva neku bolest. Jer, da bi lečenje bilo uspešno, važno je da broj frekvencije bude prilagođen tkivu.

Ostaje misterija da li je čuveni naučnik zaista bio na pragu velikog otkrića ili je cela priča samo dobra podloga za zagovornike teorije zavere o vladavini moćne farmakoindustrije. Slično, neki tvrde da sa sačuvanim Rajhovim otkrićima američka vojska eksperimentiše.

Foto: Thinkstock Ilustracija
Foto: Thinkstock Ilustracija

U određenom trenutku, u Americi, tokom 1931. godine, ovaj neobičan naučnik dobio je čak i počasnu titulu doktora, a svečanost na kojoj mu je diploma dodeljena nazvana je „Kraj svih bolesti“.

A onda, sve je krenulo nizbrdo. Moćnici farmako industrije krenuli su u napad. Prvo je pokradena Rajfova laboratorija.

Onda je uništen njegov specijalan mikroskop. Laboratorija sa kojom je sarađivao je izgorela, ređala se serija neobičnih smrti ljudi sa kojima je ovaj naučnik sarađivao ili koji su na neki način bili svedoci svega.

Pila je vodu sa medom i limunom svako jutro: Evo šta joj se desilo nakon godinu dana!

Foto: Shutterstock Ilustracija
Foto: Shutterstock Ilustracija

Finansijski je uništena kompanija koja je proizvodila Rajfove frekventne instrumente kojima je terapija izvođena.

I, na kraju, policija je zaplenila ostatke pedesetogodišnjih istraživanja. Dr Rajf je ostatak života proveo psihički slomljen, umro je 1970. godine u bolnici, od posledica trovanja valijumom i alkoholom.

Mnogi veruju da je ubijen.

Namažite med i cimet na hleb i jedite svaki dan: Evo zašto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs