ISPRAVKA: Italijanski lekar koji je "lečio rak" sodom bikarbonom osuđena zbog prevare i ubistva pacijenata

Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja lažnih tvrdnji i pesudonauke italijanskog doktora Tulia Simonicia u tekstu pod naslovom "Italijanski lekar: Kandida i rak su povezani, evo kako se leče!" dana 17.02.2019. godine u kojem se između ostalog tvrdi da su kandida i rak povezani te da mogu da se "izleče" sodom bikarbonom. TEKST JE SADA ISPRAVLJEN

Medicina
23:44h
ISPRAVKA: Italijanski lekar koji je "lečio rak" sodom bikarbonom osuđena zbog prevare i ubistva pacijenata
Foto: Printscreen/ youtube/ ts

Demantujemo tekst objavljen dana 17.02.2019. godine pod naslovom "Italijanski lekar: Kandida i rak su povezani, evo kako se leče!" u kojem se između ostalog prenosi lažna vest i pseudonauka da su kandida i rak povezani te da se mogu "izlečiti" sodom bikarbonom. Na ovaj propust ukazao nam je sajt Raksrinkavanje.ba u svojoj analizi. Tekst je sada ISPRAVLJEN.

Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja lažne vesti i peudonauke koja je potekla od izvesnog italijanskog doktora Tulia Simoncinija koji je dugi niz godina pacijente "lečio" tako što im je rastvor sode bikarbone ubrigavao u telo. Nakon neadekvatnog lečenja pacijenti su preminuli, a Tulio je izvođen na sud od 2003. godine pa na ovamo.

Tuliju Simonciniju je zbog opasnog i pogrešnog "lečenja" pacijenata koji boluju od raka oduzeta i dozvola za rad u Italiji, ali je on svoju "praksu" nastavio u "alternativnim klinikama" širom Evrope i to nelegalno. Najnovija saznanja kažu da je Simoncini osuđen na pet i po godina zatvora zbog nezakonite lekarske prakse i UBISTVA PACIJENATA.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs