Odaberite omiljenu

Poslovne, svečane, za svaki dan: Ovo je top 10 frizura za jesen! (FOTO)

Osim što će se momentalno promeniti vaš svakodnevni izgled, skupljene frizure istovremeno će biti odlična kombinacija sa košuljama i prvim komadima pletiva poput tankih rolki i jesenih marama i šalova

Nega
Autor:
Poslovne, svečane, za svaki dan: Ovo je top 10 frizura za jesen! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Početak nove sezone uvek je savršeno vreme za osveženje izgleda. I dok će nekoliko novih odevnih komada i modnih trendova taj efekt stvoriti unutar naše garderobe, nova frizura je najefektnija beauty promena koju možete da odaberete.

I dok će mnogi da rezervišu jedno popodne za frizera i svoju kosu transformišu uz pomoć nove boje ili nove dužine, drugi će uz jednostavne trikove kod kuće obezbediti sasvim novu i efektnu frizuru.

Uz savršeno ravnu i sjajnu kosu koja se istaknula kao jedan od najpoželjnijih trendova za lepotu iz sveta frizura ove jeseni, nova sezona vraća nas jednostavnost i šarm skupljene kose.

Brzo i jednostavno, ove sezone svoju kosu skupite u visoki rep ili nisku punđu, ukrasite crnom retro trakom, mašnom ili ukosnicama s dekorativnim detaljima.

Osim što će se momentalno promeniti vaš svakodnevni izgled, skupljene frizure istovremeno će biti odlična kombinacija sa košuljama i prvim komadima pletiva poput tankih rolki i jesenih marama i šalova.

Deset odličnih frizura za svaki dan, ali i one posebne prilike pronađite u nastavku.

4 najpopularnije frizure za jesen: Bez mnogo truda i napora imaćete savršenu kosu!

Put a ribbon on it ?? #bowhair

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs