Da ne poverujete svojim očima

Godinama se zapuštala: Htela je promenu, želja joj se konačno ispunila! (VIDEO)

Imala je isti izgled i bila fokusirana na ostale, pa nije imala vremena za sebe i svoje potrebe. Poslednja stvar na umu joj je bila da sredi svoju kosu, da se šmika i obuče po poslednjim modnim trendovima
Hair & Makeup
14:54h
Foto: Printscreen Youtube / TODAY

Kada je ova mama prijavljena od strane svojih najbližih za transformaciju, svi su bili željni izazova. Godinama je imala isti izgled i bila fokusirana na ostale da naprosto nije imala vremena za sebe i svoje potrebe. Poslednja stvar na umu joj je bila da sredi svoju kosu, da se šmika i obuče po poslednjim modnim trendovima. Sada je konačno dobila priliku i za to, što ju je učinilo novom ženom.

Pre nje transformaciju je prvo doživela Linesa, koju je prijavila njena najbolja prijateljica Šeril. Poznaju se čak 52 godine. Šeril kaže da je želela da joj omogući lepotu kakvu zaslužuje. Nakon transformacije obe su bile u šoku.

Od običnih žena pravi filmske zvezde: Neverovatne transformacije mlade šminkerke (23)! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / TODAY
Foto: Printscreen Youtube / TODAY

Narednu transformaciju je doživela Boni koja je nedavno proslavila svoj 60. rođendan. Oduvek je želela da doživi preobražaj i njena želja se konačno ostvarila. Njene ćerke nisu mogle da veruju kada su je videle bez sede kose i u potpuno svežem izdanju.

Ne liči na sebe: Drastična promena, frizura i šminka je podmladile! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / TODAY
Foto: Printscreen Youtube / TODAY

Pogledajte i sami!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...