Sjajni predlozi

Budite ikone stila: Elegantne bluze u kojima ćete sve ostaviti bez daha!

Pristupačne su, od fenomenalnih materijala i nepogrešivo dobar izbor u kojima ćete se osećati sjajno u svojoj u koži

Lepi & Zdravi
Budite ikone stila: Elegantne bluze u kojima ćete sve ostaviti bez daha!
Foto: Pixabay

Bluze koje su elegantne, sofisticirane i kvalitetne, nikada neće izaći iz mode. Sjajna stvar je što se odlično uklapaju u sve modne stilove, odlično pristaju svim generacijama, kao i bilo kom godišnjem dobu. Još ako na sve pomenuto, dodamo i da su pristupačne i od fenomenalnih materijala, one su onda nepogrešivo dobar izbor u kojima ćete se osećati sjajno u svojoj u koži!

Boho stil ne prestaje da osvaja sve modni svet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bluza sa zvono rukavima je odličan komad kako za dnevne, tako i za večernje potrebe. X detalj preko dekoltea,daje joj modernu notu i omogućava odlično kombinovanje sa džinsom, ali i sa svim drugim odevnim komadima. Ova bluza je od šifona, koji joj daje otmenost i eleganciju. OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Volite retro stil? Ova bluza je sjajan predlog za vas! Elegantna bluza u retro chic stilu, je komad koji će privući sve poglede u vašoj okolini. Akcenat na ramenima, blago nacigovanim, daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu. Mašna koja nežno pada preko leđa oduševiće one koji stoje iza vas. Ova bluza može biti vaša za 2590 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenlnih predloga, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs