Vredi probati

Savršeno lice i na +35: Trikovi da šminka ostane na mestu tokom velikih vrućina!

Kada nanosite puder, razmišljajte o njemu kao o laku za nokte - mnogo je bolje staviti nekoliko tankih slojeva, nego jedan debeli
Hair & Makeup
15:04h Autor:
Foto: Shutterstock

Visoke temperature su nemilosrdne kada je u pitanju šminka. Ali, postoji nekoliko saveta za sve dame koje ne mogu da je se odreknu ni tokom najvrelijih meseci.

 

Za početak, znajte da je vodootporna maskara najbolji izbor, jer se veoma retko topi. Što se tiče ruža, lako ga je naneti ponovo, ali najveći problem nastaje kod tena.

 

Fatalni potezi: Greške u šminkanju koje vas čine i do 15 godina starijom!

 

 

Koje proizvode i koliko ih staviti?

 

Kada nanosite puder, razmišljajte o njemu kao o laku za nokte - mnogo je bolje staviti nekoliko tankih slojeva, nego jedan debeli. Izgleda mnogo urednije, a i postojanije je. Lice uvek dobro hidirajte, pa tek onda stavite tanak sloj dugotrajnog pudera.

 

Za završni korak je bolje da se odlučite za puder u kamenu, nego za onaj u prahu. Često se desi da praha stavimo i previše, a to čini da ten izgleda brašnjavo i teško.

 

Ovakvu šminku muškarci žele da vide na ženi! (VIDEO)

 

Takođe, sve proizvode stavljajte četkama, a na samom kraju preko T zone (čelo, nos, brada) stavite još jedan sloj pudera u kamenu, da se osigurate.

 

Tokom velikih vrućina potrebno je da s vremena na vreme kontrolišete kako se situacija odvija, odnosno da li je šminka počela da se razliva. Ako ste sve uradili u početku kako treba, neophodne korekcije će biti minimalne.

 

Drastična razlika žene sa i bez šminke: Raspametiće vas! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...