7 FRIZURA KOJE ĆE BITI VODEĆI TREND SEZONE: Nose ih žene od stila, a jedna je totalni HIT i pristaje svima

Ovih 7 frizura će biti najtraženije za jesenju sezonu 2022. godine, a na ceni su tople nijanse, prirodne teksture i luksuzan izgled

Nega
12:44h Autor:
7 FRIZURA KOJE ĆE BITI VODEĆI TREND SEZONE: Nose ih žene od stila, a jedna je totalni HIT i pristaje svima
7 frizura koje su u trendu za jesen, Foto: Instagram / negin_mirsalehi

Ukoliko pratite modne i beauty trendove, onda sigurno želite da budete u toku i kada je frizura u pitanju. Ove jeseni popularne će biti frizure oko kojih se nećete previše truditi da bi izgledale lepo. Stručnjaci za kosu su već izdvojili frizure i boje koje će vladati ove jeseni i zime, a bez obzira volite li kratku, srednju dužinu ili dugu kosu možete pronaći nešto za sebe.

1. Šiške

Šiške su odličan način da utoplite oštre konture lica, a na vama je izaberete one koje vam najviše odgovaraju.Za šiške se odlučuju mnoge dame koje žele da postignu mlađalački izgled.

2. Topliji tonovi

Žene u jesenjim danima najčešće pribegavaju toplijim, življim tonovima u kosi koji ostavljaju snažan utisak. Dakle, zlatni tonovi idealni su za jesen, ali ovog puta kombinujte ih sa peščanim tonovima - ovako ofarbani pramenovi reflektuju svetlost, pa kosu čine sjajnijom.

3. Bob

Bob je već nekoliko sezona zaredom naročito moderan, a tako će ostati i ove godine. Kada je reč o dužini boba, ove jeseni posebno aktuelni biće malo duži bob, ali svakako nećete pogrešiti za kakvu god formu boba da se odlučite.

4. Wet look frizura

Kratka, zalizana ili sa prirodnim dužinama sa gelom na vrhu: blistava mokra kosa izgleda sveže, elegantno i seksi - savršeno za toplije mesece. Ovaj stil možete postići gelovima koji oponašaju vlažnu teksturu.

5. Platinasta kosa puna volumena

Pltinasta boja ponovo je u trendu zahvaljujući Kim Kardašijan koja je od nedavno svoju tamnu kosu izblajhala. Ukoliko tome dodate i volumen dobićete izgled koji je bio popularan u zlatno doba Holivuda.

6. Peglana kosa

Savršeno ravna preglana kosa ponovo se vraća na velika vrata. Posebno je pogodna ukoliko ste ošišani na stepene, pa će kraći ravni pramenovi savršeno uokviriti lice. Ovakav način stilizovanja stvoriće iluziju tanjeg lica.

7. Crni rajf

Modni kritičari su već počeli da raspravljaju zašto je ovaj dodatak ponovo postao popularan. Za početak, navode da je to jednostavan i pristojan način oblikovanja kose koji ne zahteva previše vremena i truda. To je takođe praktično rešenje koje će jednostavno otvoriti vaše lice, a uz ovaj dodatak izgledaćete elegantno i šik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs