POGLEDAJTE

JEDNOM KADA PROBATE OVU FRIZURU, ZABORAVIĆETE NA DUGU KOSU: Briše godine, od svake žene napravi BOMBU!

Iako već godinama ne silazi sa svog prestola najpopularnijih frizura, ove sezone dolazi u nešto dužem obliku, pa su žene širom planete ponovo poludele za ovim načinom šišanja.

Nega
12:08h Autor:
JEDNOM KADA PROBATE OVU FRIZURU, ZABORAVIĆETE NA DUGU KOSU: Briše godine, od svake žene napravi BOMBU!
trendi frizura za jesen, Foto: Profimedia

Bob frizura je šik. Mogu da je nose tinejdžerke, ali i žene u godinama. Neverovatno je kako ume da podmladi, a ako još na sve to probate i novi trend - nešto duži bob, oduševićete se.

Trendovi naginju ka prirodnijim, elegantnijim i manje zahtevnim frizurama, pa nije ni čudo što je duži bob, popularno prozvan i lob, našao put do vrha liste najpoželjnijih frizura. Dakle, suština je da ova verzija boba ne treba da bude ni prekratka ni predugačka, odnosno poželjno je da seže 3, 4 centimetara ispod brade.

Ta dužina je veoma zahvalna - bob je u ovom slučaju dovoljno dugačak da ga vežete u mali repić ili punđicu, ili stilizujete šnalicama i ukosnicama, ali je pritom zadržao svoju praktičnost i lakoću stilizovanja - i dalje ćete brzo oprati i osušiti kosu.

Koliko je lob popularan najbolje pokazuju brojne influenserke i svetske lepotice koje ga rado nose. Ne samo da je ovo praktična i zahvalna frizura, već daje urban, šik efekat, između ležernosti i sofisticiranosti.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Kada ovu dužinu kose isfenirate na ravno, dobijate elegantan, klasičan, minimalistički efekat, a kada ga uvijete u nestašne, razbarušene talase u trenu ćete promeniti svoj stil i dati mu šik, razigran šmek.

brineta, bob frizura
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs