I SLAVNE DAME SU POTPUNO POLUDELE ZA NJOM: Dokaz da je ovo najpoželjnija frizura ovog leta!(FOTO)

Njeno visočanstvo - punđa, apsolutni je hit ovog leta. A, evo i kakva!

Nega
Autor:
I SLAVNE DAME SU POTPUNO POLUDELE ZA NJOM: Dokaz da je ovo najpoželjnija frizura ovog leta!(FOTO)
Foto: Profimedia

Mesto među omiljenim letnjim frizurama ima - punđa. U poslednjoj godini pretraživanje te frizure među Britankama je poraslo za 174 posto, a verujemo da je situacija slična i u drugim zemljama.

Rast popularnosti verovatno je počeo s "neurednom" punđom u koju je većina vezala kosu tokom razdoblja u kojima zbog pandemije koronavirusa nismo imali previše mogućnosti, ali sada svi žele da učine punđu što boljom pa traže nove mogućnosti.

Punđama su se okrenule i slavne dame, a poslednja koja je pokazala jednu od najboljih verzija ovog leta bila je Kim Kardašijan za vreme poseta Rimu.

Njen je stilista klasičnu punđu nadopunio razbarušenim pramenovima koji su uokvirili njeno lice. Konačni rezultat bila je istovremeno ženstvena i seksi frizura, a ako je verovati stručnjacima za kosu - punđa će biti najseksi i najpoželjnija frizura leta 2021. godine.

Punđa Kim Kardašan samo je početak priče. Između ostalog, nedavno je društvene mreže preplavio video s uputstvima kako napraviti savršenu nisku punđu u samo dva minuta.

U letnim mesecima punđa je posebno popularna jer se radi o frizuri kod koje je kosa sklonjena s vrata i ramena, što je čini odličnim odabirom za vruće letnje dane i visoke temperature. Radi se i o frizuri koju zvezde često biraju za odlazak na crveni tepih, a mlade za svoj veliki dan.

Svestrana punđa uistinu je frizura koja spašava u svim prilikama, a samo mali deo divnih verzija ove frizure pogledajte u nastavku teksta.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs