pogledajte

Francuski manikir na malo drugačiji način: 8 novih trendova koji vladaju Instagramom! (FOTO)

Kada je reč o trendovima u manikuri, oni se menjaju neviđenom brzinom, ali konstanta koja ostaje i uspešno odoleva toku vremena jeste - francuski manikir.

Nega
Autor:
Francuski manikir na malo drugačiji način: 8 novih trendova koji vladaju Instagramom! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Čak i ako ga nikada niste nosile, sigurno već dobro znate da je reč o neutralnom i ne preterano naglašenom stilu manikira, koji je decentan i ide bukvalno uz sve. Pretpostavlja se da se pojavio u 30-im godinama prošlog veka, a da li je zaista reč o francuskom izumu, nije 100% poznato. Neki govore kako su francuski manikir osmislile sjajno silizovane Parižanke i tako učinile ‘nude’ bazu nokta s belim vrhom svojim zaštitnim znakom, dok drugi tvrde da iza ovog stila stoji ni manje ni više no Max Factor, koji je reč ‘francuska’ dodao zbog efekta, jer ipak svi vole sve što Francuskinje nose i rade.

Zdravi i lepi nokti koji ne pucaju: Ništa lakše ukoliko primenite OVO! (RECEPT)

FRANCUSKI MANIKIR ZA JESEN 2020.

Iako mnogi govore kako je reč o zastarelom i demode trendu, onakvom kakvom ga pamtimo kada su nokti imali sada vrlo neprivlačne, debele bele vrhove,frenč manikir i dalje je jedna od najtraženijih usluga u salonima, za svaki dan. Elegantna opcija koja sada dolazi u nežnoj ružičastoj i bež boji, te se može nositi od posla do crvenog tepiha. Francuski manikir takođe nose žene svih godina.

Ono što se menja u njenom slučaju je način izvedbe; sada su beli vrhovi noktiju mnogo manji i decentnije izvedeni pa nisu toliko upadljivi. Osim toga, bela boja se može zameniti bilo kojom drugom, pa možete dobiti frenč manikir u crnoj boji ili joj se mogu dodati metalik efekti.

Pronađite inspiraciju na sledećim fotografijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs