SAVET STRUČNJAKA

Šminkerka Dženifer Troter otkriva: Zbog ovih mejkap grešaka izgledate umornije i starije!

Većina žena pravi ovu grešku

Nega
Autor:
Šminkerka Dženifer Troter otkriva: Zbog ovih mejkap grešaka izgledate umornije i starije!
Foto: Shuterstock

Smeđooke žene u većini sličajeva prave ovu grešku kada je šmnkanje u pitnju. Ako ste mislili da dame sa smeđim očima imaju tu sreću da im sve nijanse dobro stoje, varate se.

One vrlo često biraju toplije nijanse braon senki, jer misle da će tako izgledati prirodnije. Međutim, na ovaj način se samo postiže umoran izgled očiju.

Da biste izbegli ovu grešku izaberite senke sa hladnim podtonovima. Nijanse poput tamnoplave, sive, puder roze i ljubičaste suidealan izbor. Ove boje će otvoriti vizuelno oči i učiniti da izgleda odmornije i svežije.

Međutim, imamo dobre vesti za sve one dame koje nisu spremne da se odreknu toplih tonova. Šminkeri kažu da je dozvoljeno nanositi ih na spoljašnji ugao oka, a na ostatak kapka nanesite boju šampanjca sa diskretnim šljokicama.

Poznata šminkerka Dženifer Troter upozorila je kako bi devojke trebalo da pripaze i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nežne ružičaste nijanse koje će vašem licu "pokloniti" nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspele da odspavate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs