Probajte i vi

OVAKO TRENIRA KETRIN ZITA DŽOUNS, ZATO U 52. GODINI IMA TELO IZ SNOVA: Lagana, a toliko moćna vežba! (VIDEO)

Glumica je otkrila kako uspeva da punih 30 godina izgleda fenomenalno

Fitnes & Nutricija
Autor:
OVAKO TRENIRA KETRIN ZITA DŽOUNS, ZATO U 52. GODINI IMA TELO IZ SNOVA: Lagana, a toliko moćna vežba! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Letnja sezona ponovo je u prvi plan na društvenim mrežama stavila selfije u kupaćim kostimima, a objava glumice Ketrin Zite-Džouns nikoga nije ostavila ravnodušnim.

U 52. godini, glumica izgleda senzacionalno, a iza njene vitke figure krije se jako puno rada i truda. U crnom jednodelnom kostimu glumica pokazuje kako vežba na jahti i otkriva tajnu svoje vitke figure!

"Lagano poput nedeljnog jutra", napisala je u opisu videa glumica koja sa suprugom, glumcem Majklom Daglasom ima dvoje dece. Objava je odmah prikupila veliki broj lajkova i komentara, a mnogi obožavaoci su je prozvali inspiracijom i uzorom.

Glumica je, pak, nedavno za Wall Street Journal otkrila je kako uspeva već 30 godina da bude u top formi i da ima telo kakvo je imala na samom početku svoje karijere. Rekla je tada da se odrekla slatkiša i jede samo "pravu hranu" kako bi ostala u top formi, ali priznala je kako joj nedostaju slatkiši i slatka hrana.

"Kada postanem baš jako stara počeću da uzimam puno vitamina jer želim do kraja života da uživam u dezertima. Budući da moram, jedem samo pravu hranu, a moj san je da jedem samo deserte. To mi je cilj", izjavila je intervjuu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs