Neverovatno

Šta sve leči sok od šargarepe: Samo jedna čašica dnevno u stanju je da spreči ove bolesti!

Alternativna medicina kune se u sok od šargarepe koji se po potrebi pije svakodnevno
Fitnes & Nutricija
19:16h Autor:
Šta sve leči sok od šargarepe: Samo jedna čašica dnevno u stanju je da spreči ove bolesti!
Foto: Thinkstock

En Kameron je uspela da izleči rak u četvrtoj fazi samo sokom od šargarepe, bez hemoterapije, zračenja i promena u ishrani. Nakon operacije raka debelog creva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti.

Preporučili su joj hemoterapiju, bez obzira što joj nije mogla produžiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode lečenje, naišla je i na podatak o Ralfu Kolu, koji je izlečio svoj rak sokom od šargarepe, u količini od cca. 2 kg šargarepe dnevno.

Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a uz to je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu. Dakle, jedina promena u njenom životu je bio taj sok od šargarepe.

U januaru 2013., nakon osam nedelja svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali da rastu, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U martu 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju.

U julu 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu. Nakon osam meseci ispijanja soka od šargarepe, rak je u potpunosti nestao. Njenu priču prenli su svi svetski mediji, ali ona nije jedini primer, ima ih mnoštvo.

Šta se dešava kad pomešate cveklu, šargarepu i jabuku: Čaša soka uništava ove bolesti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kod lečenja kancerogenih oboljenja narodna medicina savetuje svim obolelima od raka čak i u ubrzanom stadijumu bolesti da se podvrgnu kuri šargarepe i hrane se njenim sokom, tokom dana pije se do 1,5 litre soka od šargarepe.Najbolje i najprirodnije lekovito delovanje u preventivi karcinoma je dakako i sok šargarepe koji uzimamo redovno svaki dan u količini od 1dl.

Kako koristiti šargarepu kod različitih bolesti

Anemija: Za lečenja anemije pijte sok od šargarepe u količini od 3 dl na dan te jedite jela od šargarepe kao što su supe, salate, pire itd.

Arterioskleroza: dnevno pijte do 1,5 litare soka šargarepe i to kroz celi dan u gutljajima. Lekovito delovanje ove kure zahvaljujemo dukarinu koji deluje na proširenje krvnih sudova.

Za bolesti jetre pije se sveži sok do šargarepe tri puta na dan po 0,5 dl.

Za odstranjivanje parazita kod dece, i to u kratkom vremenu, deci se daje sok od šargarepe u količini od 2 dl na dan ili rendana šargarepa s ribanom jabukom.

Za crevna oboljenja: slab rad creva, katar creva, nametnici i paraziti u crevima, nadutost, proliv, kod jačeg truljenja u crevima šargarepa sprečava nastajanje takvih procesa a za katar u želucu ili crevima ona je jedan od najboljih lekova koji i kod najosetljivijih ljudi, odnosno organa brzo uspostavlja normalno funkcionisanje. To je važno za lečenje oboljenja želuca ili creva kod dojenčadi.

Narendajte kupus, šargarepu i cveklu: Činija zdravlja brzinski topi masti i čisti telo! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kod čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu: natašte se uzima po 1 dl soka svaki dan i to sprečava stvaranje viška želučane kiseline i tako otklanja njeno nadražujuće delovanje na sluznicu želuca. Sok od šargarepe kao sredstvo za smanjenje želučane kiseline svakako je bolje od gastala i sode bikarbone. On usisava prekomernu želučanu kiselinu i brzo otklanja žgaravicu bez štetnih posledica. Za to delovanje dovoljno je popiti 2,5 dl soka.

Reumatičari bi svakodnevno trebali piti do 3 dl soka od šargarepe jer se njime otklanjaju iz organizma svi otrovni sastojci koji pospešuju reumu i giht.

Kod upale grla ili početne upale pluća, prehlade i naručito gripa sirup od šargarepe uspešan je u lečenju mladih i starih ljudi.

Šargarepa ima lagno laksativno delovanje na creva (izaziva pražnjenje), a ako se pije sok tada sprečava zatvor.Kod osećaja starenja, sve slabije aktivnosti i slabog organizma, očne mrene, jedno od najboljih pića je sok od šargarepe s mlekom.

Pola šoljice mleka pomešamo s pola šalice soka od šargarepe pijemo svakodnevno, ovaj napitak pomlađuje i pobeđuje starenje.

Gastritis i nadutost nestaju za nekoliko dana: Moćan sok od dva prosta sastojka! (RECEPT)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs