Uzmite zdravlje u svoje ruke

Jak imunitet, brz metabolizam, dobro varenje: Ruski lekar otkrio recept za najmoćniji napitak!

Tajna ovog napitka je u vrhunskoj kombinaciji tri lako dostupna sastojka, koji imaju moć da preobraze vaš organizam i drže prehlade i grip daleko od vas
Fitnes & Nutricija
19:06h Autor:
Jak imunitet, brz metabolizam, dobro varenje: Ruski lekar otkrio recept za najmoćniji napitak!
Foto: Shutterstock

Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij, nedaleko od Rostova na Donu. Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodane u preko trideset miliona primeraka i prevedene na više stranih jezika.

OVDE pročitajte drevni ruski recept pomoću kojeg dlačice sa lica i tela zauvek nestaju!

Svojim knjigama želi da motiviše ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami leče. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primenjuje i na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.).

On smatra da je jačanje imuniteta je prvi korak u prevenciji nastanka gripa ili prehlade. Ishrana igra značajnu ulogu u jačanju imuniteta, a postoje i pića koja su pristupačna i jednostavna za pripremu, a zbog kojih će imunitet biti jači i vi ćete se odupreti sezonskim bolestima.

Kako da napravite drevni indijski napitak za jak imunitet, zdravu kičmu i zglobove, pročitajte OVDE.

Kefir

je, uz bundevu, glavni sastojak ovog napitka. Nekim ljudima u početku konzumiranja kefira baš i ne prija, verovatno zbog njegove kisele prirode, karbonizacije, alkohola (može biti i do 2%) ili velike količine probiotika.

Na jesenjoj trpezi svake domaćice - 10 recepata za izvrsna jela sa bundevom, preuzmite OVDE.

Dobra ideja u ovom slučaju je polako pustiti svoje telo i probavu da se navikne na kefir. Počnite sa 1/8 šoljice dnevno (čak ga možete izmešati sa punom čašom vode), a zatim postupno povećavati.

Kefir se može koristiti kao lek u velikim količinama, ali u kratkom razdoblju (kao što je ovaj napitak ili nakon hemoterapije gde je 4 šoljice dnevno prihvatljivo). Napraviti pauzu jednom nedeljno, kada ne konzumiramo kefir bar 1 dan. Čak i na Tibetu postoji uverenje da je najbolje piti samo 2 šoljice dnevno, a nakon 20 dana odmoriti deset dana.

OVDE saznajte kako da snizite krvni pritisak i rešite se glavobolje za samo 20 minuta!

Evo njegovog recepta za napitak od bundeve za moćnu probavu i jačanje imuniteta:

Sastojci:

4 čaše prirodnog kefira (od kefirne gljive), 150 g kuvane i ispasirane bundeve, 1 kašika prirodnog meda.

Priprema: Uzmite 4 čaše kefira (oko 8 dl) i 150 grama kuvane i ispasirane bundeve. Sve dobro izmešajte, pa dodajte kašiku prirodnog meda. Ovo je zaista odličan napitak koji izvanredno deluje na organe za varenje, ubrzava metabolizam i jača imunitet celog organizma.

A kojih 5 nesvesnih grešaka usporavaju metabolizam, saznajte OVDE - evo zašto ne možete da smršate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs