BOLJE I OD LIPOSUKCIJE

Čudotvorna kineska masaža za ravan stomak: Istopiće i najupornije salo za 14 dana!

Salo sa stomaka se najteže skida, ali uz ovu tehniku nije nerešiv problem

Fitnes & Nutricija
Autor:
Čudotvorna kineska masaža za ravan stomak: Istopiće i najupornije salo za 14 dana!
Foto: Shutterstock

Skidanje masnih naslaga sa stomaka je mukotrpan i proces koji zahteva vreme. Svako ko je imao ovaj problem zna koliko je teško skinuti ovo salo. Čak i uz strogu dijetu i vežbanje ono ostaje na sovm mestu.

Poznato je da masaža može da opustimišiće i zategne ih, a da li ste znali da može i da razgradi salo? Kineska metoda čini čuda u ovom slučaju.

Postoje dve vrste sala, potkožno i vascelarno. Vascelarno je mnogo opasnije, jer ono obavija organe i ometa njihov pravilan rad. Ova tehnika uspešno otklanja oba oblika.

Pored činjenice da masaža poboljšava cirkulaciju krvi i topi masne naslage, ona može da oslobodi telo od grčeva i ubrza metabolizam. Zbog nepravilnog držanja i načina života koji iziskuje puno sedenja, trbušni mišići slabe, pa zato svo opterećenje kilaže spadne da delovo kičme.

Sa ovom masažom ojačaćete trbušnje mišiće što će pozitivno uticatii na kičmu, a ujedno ćete započećti razgradnju masti i ubrzati metabolizam. Osim što će se odraziti na izgled, primetićete i zdravstveno pšoboljšanje.

Masaža se izvodi 2 sata nakon obroka, pokretima sa desne na levu stranu:

Lezite na stomak i dlanom prelazite s leve na desnu stranu stomaka oko 1 minut.

Sledeći na redu su kružni pokreti. Krenite od ispod grudi, pa nastavite sa ovim pokretima sve do donjeg dela stomaka. Ova dva pokreta će pokrenuti rad creva i uticati na smanjenje grčeva.

Poslednji, ali i najvažniji u nizu su pokreti nalik štipanju. Prstima započnite "štipanje" stomaka, sa desne na levu stranu 10 minuta najviše.

Ova vrsta pokreta poboljšava metabolizam, ubrzava cirkulaciju krvi, razgrađuje masne naslage i učvršćuje tonus kože.

Vežba sa flašom izvajaće vam celo telo: Tanji struk, zateže cele noge, oblikuje zadnjicu!

foto: Shuterstock

Ukoliko ovu masažu izvodite redovno, za 2 nedelje biste trebali da primetite prve rezultate. Ova tehnika je delotvorna, ali nije čarobni štapić, kažu doktori. Redukovanje ishrane je poželjno.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs