Fantastični predlozi

Budite originalne i upečatljive: Ovaj sjajan nakit će vas izdvojiti od drugih!

Ukoliko se izabere dobar i efektan sat, narukvica, ili ogrlica, svaki autfit će biti osvežen

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Aksesoar je važan, jer vam i obične kombinacije može pretvoriti u upečatljive i
elegantne. Ukoliko se izabere dobar i efektan sat, narukvica, ili ogrlica, svaki autfit će biti osvežen. Pogledajte sjajne predloge, koji će privući sve poglede okoline i vas izdvojiti iz mase.


Ženski ručni satovi su oduvek najbolji aksesoar. Upotpunite svoju kolekciju, neobičnim i vrlo efektnim satovima! Ovi satovi su dostupni u različitim bojama, ukrašeni su prelepim cvetićima u vidu kristala, kao i cirkonima na kaišu. Ove satove možete kupiti OVDE , po ceni od samo 595 dinara, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Nošenje više narukvica na ruci, je apsolutni hit ove sezone, a zamislite koliko je dobra kombinacija kada se na to doda i sat! Ovi satovi su ukrašeni sa puno cirkona po kaiševima, vrlo su elegantni i modernog su dizajna. Dostupni su u različitim varijantama, OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od samo 595 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Želite da vaše ruke izgledaju neodoljivo privlačno i raskošno? Ponesite "All in one narukvicu"! Uz nju vam nijedan komad nakita više neće biti potreban! Ove narukvice su dostupne u nekoliko boja i u nekoliko različitih varijanti, njihova cena je 425 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Dobra i elegantna ogrlica će dati posebnu notu prefinjenosti vašem stajlingu. Ova fenomenalna i vrlo upečatljiva ogrlica od Swarovski kritsala i pozlatom, učiniće vas svuda primićenom! Titanik srce ogrlica, je simbol neopisive ljubavi. Njena cena je 2.250 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih stvari za vas, po vrlo pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...