Česta dijagnoza

Paraziti u telu uzrokuju mnoge bolesti: Ovo su simptomi i posledice!

Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu

Lepi & Zdravi
Autor:
Paraziti u telu uzrokuju mnoge bolesti: Ovo su simptomi i posledice!
Foto: Profimedia

Ukoliko imate akne, bubuljice, ranu ćelavost, loš kvalitet noktiju i kože, česte angine, polipe, sinuzitis, alergije, malaksalost, nervozu i česta oboljenja urogenitalnog sistema, moguće je da imate parazite u organizmu. Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolji lek je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

Kada je u pitanju zaraza parazitima, niko od nas nije siguran. Sasvim je dovoljno da ne operemu ruke posle jela, da pijemo vodu iz slavine ili da nas ugrize insekt, kako bi se povećao rizik od pojave parazita u organizmu. Njihovo prisustvo u telu, takođe se, teško otkriva. Savremene dijagtnostičke metode, nažalost u mnogim slučajevima ne mogu tačno da ih utvrde, pa mnogi ljudi i ne znaju da su paraziti prisutni u njihovom telu.

Predstavljamo vam proizvod iz prirode koji je sjajna prevencija, ali i sjajan lek za zarazu parazitima. Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

foto: Promo

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Akcijska cena traje do isteka zaliha

* Još sjajnih preparata, po sniženoj ceni, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs