novi trend

Uz malo truda vaša kuća će da dobije potpuno nov izgled: Uredite svoj dom po poslednjoj modi!

Bez mnogo muke vaš radni ili životni prostor postaće elegantniji, ali i vizuelno veći

Lepi & Zdravi
12:02h Autor:
Foto: Promo

Uređenje doma poseban je izazov za žene. Ukoliko volite da pratite trendove, te da svom domu date elegantni štih, zidni 3D satovi vam omogućavaju jednostavno uređenje enterijera. 

 

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala.

Debljina brojeva je 1,1 cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovaj klasičan model sata sa efektom ogledala, možete pogledati OVDE.

 

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, ovaj model je pravi za vas. Idealan je za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete ga poručiti OVDE.

foto: Promo

Ovaj model je takođe kombinacija dekoracije u vidu crtica i brojeva. Baterija nije uključena u komplet ni kod jednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA. OVDE možete pogledati navedeni sat sa slike.

foto: Promo

Ovaj model je jedan od najprodavanijih, odličnog je dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Svi koji žele da im prostor bude drugačiji, ovaj sat je pravi izbor. OVDE ga možete pogledati i poručiti.

foto: Promo

3D samolepljivi zidni sat dimenzija 1m X 1m, elegantnog izgleda sa crnim rimskim brojevima i kazaljkom od crnog aliminijuma savršen je za uređenje svake prostorije u vašem domu. Može da se lepi na sve podloge, a pri odlepljivanju ostavlja minimalne tragove na zidu.

foto: Promo

Celokupan asortiman, mnogo drugih modela, po veoma pristupačnim cenam na sniženju možete OVDE pogledati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...