Alternativna medicina

Recept oca Romana Zaga za ozdravljenje od raka: Aloja vera u borbi protiv kancera! (RECEPT)

Poboljšanje zdravstvenog stanja biće vidljivo u rezultatima veoma brzo na kon korišćenja ovog preparata

Lepi & Zdravi
17:52h Autor:
Recept oca Romana Zaga, Foto: Profimeida

Čovečanstvo koristi aloja veru već od davnina. Ova biljka se kao lek prvi put spominje u drevnoj Mesopotamiji.

 

Kasnije su je usvojili Egipćani pa se danas tako smatra da je Afrika domovina aloe vere. Egipatska kraljica Kleopatra koristila je gel aloe vere kako bi svoju kožu održala lepom i mladolikom.

 

Stari Grci su sve lečili ovom biljkom, od ćelavosti do nesanice. Aleksandar Veliki i Kristofer Kolumbo su njome tretirali rane svojih vojnika i mornara.

 

Danas je poznato da aloe vera leči mnoge zdravstvene tegobe i kožne probleme. Ono što je mnogima najzanimljivije je činjenica da je aloe vera delotvorna u lečenju jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice – karcinoma.

 

Lekovita svojstva aloe vere

 

Postoji preko 400 vrsta aloe, međutim samo je nekoliko vrsti lekovito koje se koriste u medicinske svrhe (najpopularnije su Aloe barbadensis miller i Aloe arborescens).

 

Gotovo da ne postoji zdravstveni problem na koji aloe vera ne utiče blagotvorno.

 

Pobedila rak i podmladila celo telo: Ovako se hrani Maja Volk! (RECEPT)

foto: Profimeida

 

Svoju lekovitost aloe vera duguje svom neverovatnom sastavu. Ova biljka sadrži vitamine A, C i E koji su snažni antioksidansi. Odličan je izvor vitamina B12 i folne kiseline. U svom sastavu ima i enzime kao što su alkalin fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza. Bogat je izvor kalcijuma, hroma, bakra, selena, magnezijuma, kalijuma, kalcijuma i cinka od kojih su mnogi nužni za ispravno funkcionisanje metabolizma.

 

Ova biljka sadrži čak 12 antrakinona, fenolnih spojeva koje podstiču pravilan rad creva. Aloin i emodin u sastavu aloe vere imaju analgetsko, antibakterijsko i antivirusno delovanje.

 

Aloe vera se koristi za mnoge kožne tegobe i bolesti. Smanjuje oštećenja nastala ozeblinama, smiruje osipe i psorijazu, leči ožiljke, bradavice i strije.

 

Rešava probleme vlasišta kao što su perut i oštećena kosa.

 

Koristi se za čišćenje organizma, kod bolesti želuca i creva, kao pomoć kod alergija i astme, kod dijabetesa i visokog holesterola te kao sredstvo za mršavljenje. Ipak, najneverovatnije svojstvo aloe vere jest njeno delovanje na rak - bolest za koju moderna medicina još uvek nema leka.

 

Aloe vera pomaže u borbi protiv raka

 

Aloe Vera štiti i jača imunološki sistem, čisti organizam i pomaže mu da se brže oporavi od bolesti, zbog čega je nezamenljiva pomoć obolelim od karcinoma. Naučnici se sve više slažu s time da je naš imunitet sposoban da nas zaštiti od svih bolesti i da do pojave tumora može doći samo ako je rad imunog sistema narušen.

 

Doktor Sebi lečio neizlečive bolesti: Njegova tajna je jednostavna, samo jedite ovo!

 

Sve dok je naš imuni sistem jak mi ne obolevamo, ali onog trenutka kada ovaj sistem zakaže, u telu se opasne ćelije počinju razmnožavati velikom brzinom.

 

Istraživanja su potvrdila da aloe vera jača imunitet, potpomaže smanjenju rasta tumora i zaustavlja širenje metastaza.

 

Hemoterapija uz aloe veru se lakše podnosi, jer ona ublažava njeno štetno delovanje i detoksicira organizam. Polisaharidi koje sadrži aloe vera, aktiviraju makrofage i sprečavaju vezivanje prokancerogenog benzopirena za hepatocite, smanjujući nastanak potencijalno kancerogene DNA.

 

Recept za lečenje karcinoma

 

Brazilski sveštenik, Romano Zago, otac je ovog leka koji se već generacijama prenosi u mnogim porodicama. Isprobajte ga i vi.

 

Potrebno vam je: 35 dekagrama svežeg lišća aloe arborescens; 6 supenih kašika destilovanog alkohola (viski, rakija, rum); 50 dekagrama prirodnog meda.

 

Suvom krpom s lišća uklonite nečistoću i iglice s krajeva. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol.

 

Sve izmiksajte u jednoličnu smesu. Ovu smesu nije potrebno kuvati niti cediti.

Važno je da listovi budu sasvim sitno samleveni. Smesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u frižideru.

 

Kičeri, staro indijsko jelo: Izlečite telo, izbacite toksine za samo tri dana! (RECEPT)

 

Uputstvo za doziranje

 

Uzimajte po jednu supenu kašiku smese 3 puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Važno je da se smesa potroši do kraja. Nakon što ste završili kuru posavetujte se s lekarom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima.

 

Lečenje alojom možete kombinovati i s drugim prirodnim načinima lečenja karcinoma - poput terapije dr Klark, vitamina B17, graviole, različitih dijeta itd.

 

Aloe vera je čarobna biljka koja će vam pomoći da se oduprete mnogim bolestima. Iskoristite lekovita svojstva aloe vere i budite zdravi!

 

Smanjite kiselost tela, sprečite bolesti: Ovo su vrhunske alkalne namirnice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs