Ključ zdravlja

Redovna hidratacija za dobar dan

Na padinama Fruške gore nalazi se prirodni izvor vode visokog kvaliteta

Lepi & Zdravi
16:07h Autor:
Redovna hidratacija za dobar dan
Foto: Promo

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da konzumiranje vode ima izuzetno veliki uticaj na metabolizam i normalne fiziološke funkcije našeg organizma.

Unosom vode obezbeđujemo esencijalne materije kao što su kalcijum i magnezijum, ona donosi hranljive sastojke do ćelija, hidrira kožu i održava normalnu telesnu temperaturu, dok sa druge strane pomaže u oslobađanju toksina iz vitalnih organa. Vrlo je važno da pri konzumaciji flaširanih voda čitamo sastav i odaberemo čistu i prirodnu vodu koja će pomoći da unesemo sve potrebne minerale u naš organizam, i to u dovoljnim količinama kako bi svi vitalni sistemi bili podmireni.

Na padinama Fruške gore nalazi se prirodni izvor vode visokog kvaliteta. Jazak voda, čiji je izvor u srcu netaknute prirode, poseduje sve karateristike idealnog mineralnog sastava. Nizak sadržaj natrijuma, idealan odnos magnezijuma i kalcijuma – dva prema jedan, kao i nizak nivo suvog ostatka, ključni su kriterijumi za izbor prave vode.

foto: Promo

Redovnom upotrebom Jazak vode doprinosimo uravnoteženom unosu minerala u toku jednog dana koji su neophodni našem organizmu za pravilan rad.

Voda je izvor života i neophodna je našem organizmu, a redovna konzumacija Jazak vode pomaže nam da sa većom energijom odgovorimo na izazove i izborimo se sa stresom i umorom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs