pogledajte

Bezbolno češljanje: Brzo sredite frizuru bez mučenja kose!

Češljanje mokre kose na plaži ili bazenu može biti vrlo mučno: kidate je, lomite je i plus trpite bol.

Lepi & Zdravi
Autor:
Bezbolno češljanje: Brzo sredite frizuru bez mučenja kose!
Foto: Profimedia

A ako je ne očešljate na vreme, znate i sami da će nastati haos. Pogledajte OVDE šta možete da uradite kako je ne biste izlomili i kako bi vam bilo lakše da je odmrsite po izlasku iz vode.

Detangler četka za lakše raščešljavanje je pomogla hiljadama žena: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom. Ima specifičan raspored „iglica“, a to omogućuje da se očešljate bez čupanja, bez lomljenja i kidanja kose. Napravljena je od kvalitetne plastike, te je samim tim vrlo lagana. Ima specifičan oblik koji omogućuje da „legne“ u ruci. Dobro je, naravno, imati je u bilo koje godišnje doba, ali pred more je jednostavno must-have – poručite je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po fantastično SNIŽENOJ ceni i u nekoliko vrlo atraktivnih boja za samo 650 rsd!

foto: Promo

Detangler četka za kosu ima još jednu prednost – nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi.

Poručite svoju Detangler četklu ODMAH putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs