Odlično rešenje

Produžite život, popravite zdravlje: Kako da brzo i lako ostavite cigarete!

Veliki broj muškaraca i žena oduševljen je rezultatom

Lepi & Zdravi 30.06.2018. - 00:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Ako vam je stalo do svog zdravlja i zdravlja vašeg okruženja, onda su cigarete nešto čemu definitivno treba da kažete „zbogom“! Niko ne kaže da je lako, naročito posle godina i godina pušenja. Ali ipak se pojavilo nešto što može značajno da vam olakša – pogledajte OVDE šta!

 

Izuzetno veliki broj muškaraca i žena oduševljen je ovim rešenjem - magnet za odvikavanje od pušenja Quit Smoke! Ovo je jedna od retkih stvari koja je, kako kažu, uspela da im pomogne, a probali su prethodno sa bezbroj najrazličitijih metoda. Ono što je još bolje kada je ovaj magnet u pitanju jeste činjenica da nema nikakvih neželjenih efekata! Bezbedan je za zdravlje: stavi se na uho na tačku koja je označena na kartončiću na kom se dobija u pakovanju i to je apsolutno sve! Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Na koji način Quit Smoke magneti smanjuju i otklanjaju želju za cigaretama? Aurikuloterapijom! Njom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

 

Izborite se sa ovim svojim neprijateljem i naručite već sada Quit Smoke magnete protiv pušenja po specijalnoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...