Sam svoj majstor

Jeftini, a korisni trikovi: 2 fantastična saveta za negovane pete i nokte na nogama!

Kako da negujete same svoja stopala i to uz minimalno izdvojenog novca.

Lepi & Zdravi
Autor:
Jeftini, a korisni trikovi: 2 fantastična saveta za negovane pete i nokte na nogama!
Foto: Profimedia

Lepe i negovane pete su imperativ svakoj ženi koja vodi računa o svom izgledu, naročito sada kada se nosi otvorena obuća. Da bi vaše stopalo izgledalo savršeno u svakoj sandali, dajemo vam savete kako da ih negujete same i uz minimalno izdvojenog novca. Pogledajte OVDE kako da sredite nokte, a OVDE šta da uradite da biste imale negovane pete.

Ne dozvolite da vam pete u otvorenoj obući izgledaju suvo i oštećeno. Varate se ako mislite da vam je za njihovu negu potrebno mnogo novca i mnogo vremena. Treba vam samo 20 minuta dnevno! I to bez mučenja – SPA GEL čarape sa balzamom od biljnog ulja neguju vaša stopala, čine ih mekšim i nežnijim. Neverovatno su prijatne za nošenje i bićete oduševljeni time kako vam noge izgledaju nakon što ih skinete. Dodatni plus je HIT CENA od samo 990 rsd! Poručite ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, a traju oko čak 2 meseca ako ih svakodnevo nosite!

foto: Promo

A da biste imale savršene nokte bez zadebljanja (što se često pojavljuje na nožnim noktima), ne morate da dajete brdo novca u salonima. Možete da ih sredite same i to lakše nego ikad – Naked Nails setom za pedikir i manikir. On sadrži 3X2 dodatka: 2 za turpijanje, 2 za poliranje i 2 za visoki sjaj, a pritom je moguće izabrati dve brzine okretanja turpije. Sa njim ćete brzo i jednostavno moći same da sredite nokte i na nogama i na rukama i moći ćete lako da ga ponesete gde god da krenete i ma koliko vam torbica bila mala. A OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 se danas može kupiti po AKCIJSKOJ CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Iskoristite ovu specijanu priliku i obezbedite se korisnim stvarčicama koje će vam olakšati negu nogu. Poručite ih ODMAH (zajedno ili odvojeno) na broj telefona 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs