Akcija

Kafa i kolači kao umetničko delo: Evo kako da ih ukrasite i oduševite sve goste!

Ako želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu da popiju kafu sami ili sa društvom, ovi šabloni su idealni za dekorisanje

Lepi & Zdravi 06.06.2018. - 00:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Ukrasite kafu i kolače sebi i svojim gostima baš kao što to čine profesionalci– pogledajte OVDE koliko će vam ovi genijalni šabloni pomoći!

 

Ovaj fantastični set od čak 16 različitih šablona sadrži najrazličitije oblike kojima na kafi ili kolaču možete nekome (ili možda sebi) ulepšati dan ili time nekome poslati poruku. Krajnje su jednostavni za korišćenje: stavite šablon iznad kafe/kolača i, prateći oblik, posipate kafu/kakao/rendanu čokoladu/cimet ili čime već želite da zasladite ili dekorišete napitak. Odlični su i za ukrašavanje tople čokolade, pa će ih i mlađa populacija obožavati. Danas se povodom praznika OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po HIT CENI od samo 490 rsd!

foto: Promo

Ako ste vlasnik restorana ili kafića i želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu da popiju kafu sami ili sa društvom, ovi šabloni su idealni za dekorisanje. Interesantnim oblicima na kafi im zaista možete ulepšati dan i poručiti im da želite da ponovo dođu.

 

Iskoristite AKCIJU i poručite odmah svoje pakovanje šablona OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...