Super četka

Bol i čupanje tokom češljanja kose: Najjednostavnije rešenje za ovaj problem!

Konačno se pojavilo nešto efikasno

Lepi & Zdravi 02.06.2018. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Mislili ste da ćete zbog svoje kose koja je sklona mršenju večno morati da trpite bol prilikom češljanja, čupate je i gledate kako zbog toga ne prestaje da opada? Konačno se pojavilo nešto što efikasno rešava ovaj problem – Detangler četka!

 

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose! Njom su oduševljene žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja. Potpuno su ostale bez teksta su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

 

foto: PR

Ove revolucionarne četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno SNIŽENOJ ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Zaboravite na pucanje, lomljenje kose tokom češljanja i na elektrisanu kosu posle svakog mogućeg tretiranja.

Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnji POPUST i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni od samo 650 rsd!

 

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...