Ne plaćajte kozmetičara

Sama svoj majstor: 3 koraka do savršeno sređenih noktiju i to kod kuće!

U samo 3 koraka perfektno sređeni nokti i to kod kuće.

Lepi & Zdravi
14:32h Autor:
Sama svoj majstor: 3 koraka do savršeno sređenih noktiju i to kod kuće!
Foto: Promo

Uredne i lepe nokte možete imati čak i ako nemate vremena i novca da posetite kozmetički salon – pogledajte OVDE kako da ih brzo i lako sredite! U pitanju je specijalni NAKED NAILS manikir set koji vam omogućava da u samo 3 KORAKA dobijete perfektno srđene nokte. OVDE se danas može kupiti po SNIŽENOJ ceni od samo 990 rsd, a sadrži 3X2 dodatka: 2 za turpijanje, 2 za poliranje i 2 za visoki sjaj, a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine. Sa njim ćete se zasigurno rešiti svih nasavršenosti, zadebljanja i zanoktica.

foto: Promo

NAKED NAILS je veoma praktican jer ga je moguće poneti za sobom gde god poželite. Tako ćete bilo da ste na poslovnom putu, zimovanju ili letovanje uvek moći da imate perfektno sredjene nokte bez odlaska u salon. Pogledajte kako se jednostavno koristi:

https://www.youtube.com/watch?v=rvAN4y6ac_E Danas ga možete nabaviti po specijalnoj ceni klikom koja je skoro 53% niža od prvobitne! Iskoristite ovu specijanu priliku i poručite svoj NAKED NAILS manikir set pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE 24/7h.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs