Uveličava do 8 puta

Mali ženski saveznik uvek treba da je pri ruci: Budite sređene u svakom trenutku!

Vrlo je jednostavno i praktično za upotrebu, jer se lako prenosi, podešava i rotira

Lepi & Zdravi 01.03.2018. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Ono što će vam olakšati da uvek budete sređene, dobro počupanih obrva, nausnica, dobro našminkane, jeste specijalno ogledalo koje odjednom može sve ovo: da uveličava, da svetli, da se ponese, da se zakači vakumom za drugu površinu, da se rotira! Da, I to postoji – pogledajte OVDE detalje!

 

Swivel brite ogledalo ima mogućnost uveličavanja do čak 8X i sopstveno LED svetlo. Vrlo je jednostavno i praktično za upotrebu, jer se lako prenosi, podešava i rotira. Izuzetno je praktično, jer podjednako može da stane u torbu, a dovoljno je veliko da se može pomoću magneta pričvrstiti za bilo koju glatku ili ravnu površinu bilo gde u Vašoj kući, kupatilu, kancelariji… A danas je moguće dobiti ga OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Ne dozvolite da Vas bilo kakve nepravilnosti na licu neprijatno iznenade i poručite svoje Swivel brite ogledalo već danas OVDE. Uz ovo ogledalo koje zahvaljujući LED svetlu omugućava jasnu i prezicnu vidljivost, moći ćete brzo i bez muke da se našminkate i na vreme budete spremne za izlazak.

Poručite Swivel Brite ogledalo jos danas pozivom na broj telefona 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili OVDE online 24/7!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...