Pročitajte

7 dana pila vodu za topljenje stomaka po receptu sa interneta: Šta joj se zaista desilo!

Ključno pitanje ostalo bez odgovora

Lepi & Zdravi
Autor:
7 dana pila vodu za topljenje stomaka po receptu sa interneta: Šta joj se zaista desilo!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U vreme kada na internetu postoji na stotine recepata koji garantuju skidanje sala sa najproblematičnijeg dela tela - stomaka, odlično je pročitati iskustvo nekoga ko je probao, a pritom nema dlake na jeziku da u detalj otkrije šta se sve dogodilo.

Prenosimo ispovest sa portala Miss7:

"Svi znamo kako izgledaju prosečni zimski praznici - hrana, hrana i još malo hrane.

Ne mogu da kažem da se žalim, obožavam da jedem, međutim, dok istovremeno u meni čuči mala debeljuca koja bi vrlo rado provirila na površinu, moja druga polovna je neosporna mršavica koja zazire od grama sala.

Kako je "nova godina, nova ja", odlučila sam da promenim loše navike i krenem s vežbanjem odmah na početku. Uz to, za probijanje leda, bila mi je potrebna jedna dobra detoksikacija.

Inače, detoks vode su moja noćna mora. Sve koje navodno deluju u sebi imaju krastavac ili ine gorkaste sastojke od kojih vrlo brzo krene da mi se podiže želudac. Ali, kako sam spremna da iskočim iz sopstvene kože za dobar eksperiment, odlučila sam sledeće: nedelju dana ću vežbati, dobro se hraniti (iako ništa specijalno dobro!) i pritom ću dnevno popiti najmanje litar detoks vode.

Kako da aktivirate hormone mršavljenja: Ovako se kilaža skida bez dijete!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstok

Zvuči lakše nego što jeste, vjeruj mi. U bespuću detoks voda, koje naravno obećavaju iste stvari, fokusirala sam se na one koje su navodno vezane za topljenje sala na stomaku. "Izvrsno!", pomislila sam, po XY put se nadajući da će nešto i pomoći.

U ovoj mešavini nalazili su se menta, đumbir, limun i krastavac, što mi se činilo kao dobra i potencijalno ukusna kombinacija. Očekivano, prevarila sam se, jer je krastavac i uz sve ostalo uspeo da bude izrazito dominantan u ukusu. Ipak, ispijala sam tu vodu kao da ne postoji sutra, a koliko god sam se žalila koleginicama da ne mogu, na kraju sam i uspela.

U početku nisam nijednom primetila da se išta na (ili u) mom telu menja od ove vražje tečnosti; vežbala sam svakodnevno po oko 30 minuta i jela pretežno vegetarijanska jela, iako nisam izbegavala ugljene hidrate (pojela sam i picu, bombone, kuskus i testeninu više puta nedeljno).

Tek sam u drugoj polovini nedelje primetila kako mi se metabolizam ipak malo ubrzao, što je za moj izrazito spor metabolizam bilo poprilično osvežavajuće. Pritom, i stomak mi je izgledao fenomenalno i manje sam bila naduta, što je još jedan od mojih većih problema.

Skuvajte bananu, med i vodu, sačekajte 3 dana: Čudo prirodne medicine! (RECEPT)

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

E sada, ključno pitanje ostaje bez odgovora: da li je moj stomak izgledao mnogo bolje nego inače već zato što sam počela da vežbam na dnevnoj bazi ili je detoks voda zaista pomogla? Da se razumemo, nisam otopila salo sa stomaka, ali mi deluje zategnutije, sa definisanijim mišićima i svakako je odličan podsticaj za dalji rad.

Kako sam već dva dana nakon što sam prestala da pijem ovu vodu primetila da mi se, nekim čudom, voda više zadržava u organizmu i probava radi sporije, mogu da kažem da sada totalno podržavam detoks vodu, čak iako mi nije ukusna - uopšte.

Lepo je svoje telo isprati od toksina, dati mu novi start i tako pomoći i samoj sebi, jer ćete se osećati lakše i poletnije. Uz to, naravno, predlažem i da krenete da vežbate i bolje se hranite, jer "paket" sreće, zadovoljstva i novopronađene upornosti koji te očekuje je zaista neprocenjiv.

Ja nastavljam dalje danas, a ti?"

Kako da isključite hormone gojenja: Bez štetnih posledica, trajno skida kilograme!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs