Odaberite svoj model

Uvek savršeno stilizovana: 5 modela pantalona za sve prilike (FOTO)

Moderne, udobne, lake za kombinovanje

Lepi & Zdravi
Autor:
Uvek savršeno stilizovana: 5 modela pantalona za sve prilike (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pantalone su komad garderobe koji je odličan za sve prilike! U njima se većina žena oseća komforno, udobno i sjajno u svojoj koži. Ako odaberete dobre pantalone, možete ih nositi u različitim prilikama - od neformalnih šetnji, ali i u veoma elegantnim situacijama. Dobar odabir pantalona podrazumeva poslednji trend, prilagodljivost različitim stilovima, kvalitet i pristupačnu cenu. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima nećete pogrešiti i koje morate imati u svom ormanu!

Metalik helanke su apsolutni hit! Veoma su efektne i udobne. Elastične metalik helanke će savršeno pristajti Vašoj silueti! Možete ih spariti sa velikom majicom i patikama, ili sa tunikom i čizmama na štiklu. Dostupne su u crnoj, bakarnoj i zlatnoj boji. Njihova cena je samo 990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ove urbane pantalone pravo su oličenje sportske elegancije: dovoljno su moderne da mogu biti deo bilo koje dnevne kombinacije, dovoljno udobne da nikad ne poželite da ih skinete! Kombinujte ih sa patikama i majicom tokom vikenda ili budite smele i nosite ih sa izazovnim topom i visokim potpeticama u večernjim izlascima. Dostupne su u crnoj i srebrnoj boji. Metalik jogger pantalone možete OVDE poručiti, po ceni od 1390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Uzane pantalone od kvalitetne italijanske mat eko-kože sa zipovima na dnu nogavica bočno i bogatim metalnim zipom pozadi su pravi izbor za svečane prilike. Ultra moderne, kao stvorene za buntovne devojke i noćne izlaske. Patike i crop top, ili štikle i izazovni top, ove pantalone se uklapaju svaku kombinaciju. Dostupne su u 4 boje, kao i u sjajnoj varijanti. Cena je 1890 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Military fazon ne izlazi iz mode! Vrlo atraktivne i zanimljive uzane military farmerke sa džepovima na butinama i uzanim štepovima. Imaju kratke metalne zipove na spoljnoj strani nogavica. Sjajan su izbor za sve prilike. OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 2090 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Baggy farmerke su pravi hit ove sezone! Ovo su vrlo zanimljive baggy farmerke sa malo likre. Imaju moderne tregere koji se lako skidaju i lako kače i 4 krupna upadljiva dugmeta napred. OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 2090 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs