Budite fit

Praznični kilogrami nestaju brzo i lako: Najefikasniji trik!

Dovedite liniju u red nakon prejedanja tokom praznika

Lepi & Zdravi
Autor:
Praznični kilogrami nestaju brzo i lako: Najefikasniji trik!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

I pored mnogo napora i odricanja i dalje niste zadovoljni svojom figurom? Praznici su vreme koje je pogubno po našu figuru, jer se opustimo i vrlo lako nabacimo višak kilograma. Nije dobro da se iscrpljujete mnogim, neproverenim dijetama, a mi imamo rešenje koje ne zahteva sate vežbanja u teretani i koje vam neće sprazniti novčanik. Budite fit ove zime i privucite poglede suprotnog pola vrlo lako i brzo!

Zadnjica, noge i bokovi sa ovim više nikada neće biti vaše kritične zone. Uz pomoć revolucionarnih helanki za mršavljenje, to će postati samo deo ružne prošlosti. Izrađene su od specijalne tkanine Neotex, a njen sastav čini 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Neotex podiže tempeaturu tela i na taj način dolazi do ubrzanog znojenja i topljenja masnih naslaga. Helanke se mogu nositi i ispod garderobe, jer su potpuno neprimetne, a čak četiri puta ubrzavaju topljenje masnih naslaga. OVDE ih odmah možete poručiti, po fenomenalnoj ceni od 950 rsd. ili pozivom na broj telefona 011/6888-999.

foto: Promo

Uz pomoć pojasa za mršavljenje skinite kilograme brže nego ikada do sada! Pojas je takođe izrađen od specijalne pametne tkanine Neotex. Njegovo nošenje izazvaće pojačano znojenje, a samim tim i brže skidanje masnih naslaga sa stomaka. Izuzetno je prijatan za nošenje. Nema kopči, dugmića, rajsferšlusa niti bilo čega što može da vam smeta i žulja vas. Možete ga nositi tokom vežbanja, ili u toku dana, u toku svakodnevnih aktivnosti ispod odeće. Cena pojasa je 720 rsd, a OVDE odmah može biti vaš, ili pozovite broj telefona 011/6888-999.

foto: Promo

Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć ovih fantastičnih tegova je poboljšan i do 300%. Biće dovoljno ne više od 6 minuta vežbanja tokom dana uz pomoć ovih magičnih tegova i imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. Cena tega je 1690 rsd, a OVDE možete odmah da ga poručite, ili pozovite broj telefona 011/6888-999.

foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda možete odmah OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs