Sjajni predlozi

Svi će se okretati za vama: Najveći modni trendovi za ovu zimu! (FOTO)

Budite uvek u trendu

Lepi & Zdravi
Autor:
Svi će se okretati za vama: Najveći modni trendovi za ovu zimu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svaka dama voli da ima torbu koja je u trendu, ali i da je spoj kvalitetnih materijala, da je prostrana i funkcionalna. Pogledajte spoj svega navedenog, u sledećih nekoliko sjajnih predloga, i imajte idealnu torbu za posao, izlaske, i putovanja.

Male, a efektne torbe su uvek u trendu! Još ako su upečatljivih boja i dezena, to je pravi pogodak za ove sumorne dane! Ova torbica ima šareni kaiš, ukrašena je nitnama i lepom kopčom. Dostupna je u crvenoj i žutoj boji, njena cena je 3690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Torba Diana&Co je idealna za večernje izlaske, ali i za kombinovanje uz poslovni stajling! Torba je sa širokim ručkama, modernog dizajna i veoma efektna. Dostupna je u zlatnoj i crnoj boji, njena cena je 3490 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ženska torba Tommasini, koja je mešavina eko-kože i velura, je veoma prostrana, funkcionalna, i u nju možete staviti sve što vam je potrebno! Ovaj elegantni model se odlučno uklapa i u casual varijante, dostupna je u bordo, crnoj, sivoj, braon i teget boji, OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 4490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Rančevi su apsolutni hit ove godine! Osim što su praktični, oni se odlično uklapaju u sve kombinacije - od elegantnih prilika, do neformalnih varijanti. Ranac Alex Max je veoma kvalitetan, prostran i upečatljiv. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 4990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Neka vaše putovanje obeleži dobra i kvalitetna putna torba! Putna torba LAK je od eko kože. Kroko lak u crnoj, ili braon boji, daće posebnu notu elegancije. Torba je sa teleskopskom ručkom i dva točkića. Cena torbe je 3840 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Volite zanimljive printove na putnim torbama? Imamo pravi predlog za vas! Ova torba je veoma efektna, kvalitetna i prostrana. Dostupna je u cnoj, braon i crvenoj varijanti, poseduje 2 točkića i teleskopsku ručku. OVDE je možete poručiti, po ceni od 3840 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, pronađite OVDE za sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs