Celog života pati zbog gojaznosti

Celom svetu hrabro pokazala fotografiju sa strijama i celulitom: Sve možete da vidite! (FOTO)

Želim da naučim da volim celu sebe, ne samo delove za koje mi kažu da su prihvatljivi. Znate u čemu je tajna? Oduvek sam bila dovoljno dobra. I vi ste, napisala je hrabra Lesli
Lepi & Zdravi
21:36h Autor:
Celom svetu hrabro pokazala fotografiju sa strijama i celulitom: Sve možete da vidite! (FOTO)
Foto: Facebook / Lesleyninetyfour94

Stranica Love What Matters je mesto na kojem možete da prona]ete mnogo inspirativnih priča hrabrih pojedinaca koji su svoje probleme odlučili da podele sa svetom kako bi i drugima u istoj situaciji pokazali da nisu sami.Tako je i 22-godišnja Lesli Miler sa svima odlučila da podeli svoju životnu priču. Od ranog detinjstva borila se s prekomernom težinom i s 11 godina bila je najmlađa osoba koja se podvrgnula operaciji ugradnje želudačnog prstena.

Svih ovih godina skrivala je svoje telo, nije odlazila na plažu niti se skidala u bikini. Proces prihvatanja vlastitog tela trajao je dugo i sada se Lesli odlučila na hrabar poduhvat. Više nije želela da se skriva i pokazala je svoju fotografiju u bikiniju uz poruku koja je dirnula mnoge.

"Hvala ti do neba. Rasplakala si me. Ni ne znaš koliko si sjajna! Sve žene i devojčice moraju da znaju da su dovoljno dobre baš takve kakve jesu. Važno je biti dobra osoba iznutra, ono što je spolja je potpuno nevažno", samo je jedan od komentara.

Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO)

<\/div>

Poruka zbog koje su mnogi zaplakali

"Skrivala sam svoje telo i pokrivala se. Rekla sam da ću jednog dana sama sebi dopustiti da me drugi vide, da ću napokon raditi sve ono o čemu sam sanjala. Kada budem dovoljno mršava, dovoljno srećna, dovoljno samouverena. Kada će moje telo izgledati onako kako bi trebalo. Borila sam se sa svojim telom na svakom koraku svog puta, konstantno u tišini i sramu. Kada bi me moje tri koleginice pitale zašto samo toliko veća od njih. Zašto ne nosim istu haljinu kao i one…

Kada sam imala 11 godina, hirurg mi je rekao mi da ću napokon biti srećna. Bila sam najmlađa osoba koja je išla na operaciju radi smanjenja telesne težine. Kada sam imala 15 godina počela sam da se povređujem. Mislila sam da to zaslužujem. Kada sam imala 20 godina, za devet meseci izgubila sam polovinu svoje telesne težine i mislila sam da je moja vrednost određena manjim brojem na vagi.

Nabacila kilograme, celulit seva, a ona puca od samopouzdanja: Skinula se u inat svima! (FOTO)

<\/div>

I onda sam se umorila od čekanja. Sada imam 22 godine i kupila sam svoj prvi bikini. Sve možete da vidite. Čudna ispupčenja i masne naslage. Ostatke obešene kože. Strije, celulit, ožiljke od operacije. Nespretnu izbočinu na stomaku nastalu zbog želudačnog prstena.

Želim da naučim da volim celu sebe, ne samo delove za koje mi kažu da su prihvatljivi. Znate u čemu je tajna? Oduvek sam bila dovoljno dobra. I vi ste."

Sa celulitom, ožiljcima, krivim zubima: Ove svetske dame su ponosne na svoje mane! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs