Bomba zdravlja

Pijte kokosovu vodu 7 dana uzastopno: Rezultat će vas naterati da nastavite!

Kada pijete kokosovu vodu, hormoni štitne žlezde se lakše proizvode, što dovodi do jačanja organizma, podiže nivo energije i ubrzava metabolizam
Lepi & Zdravi
16:42h Autor:
Pijte kokosovu vodu 7 dana uzastopno: Rezultat će vas naterati da nastavite!
Foto: Shutterstock

Budući da je naširoko poznato koliko blagodeti po zdravlje ima kokosova voda, upotreba ove namirnice u ishrani postaje sve popularnija.

I kokosova voda i kokosovo ulje imaju neverovatno blagotvorno dejstvo po izgled i zdravlje, poput dubinskog obnavljanja kose, pomoći u sprečavanju celulita, mršavljenju, za negu kože, ali i za zdravlje srca, krvnih sudova i obnavljanje imuniteta.

Ali, evo šta će se dogoditi ako budete pili kokosovu vodu sedam dana uzastopno!

Kokosova voda će ojačati vaš imuni sistem i eliminisati bakterije koje izazivaju infekcije, bolesti desni i viruse koji izazivaju prehlade.

Zdravi kao dren! Obnovite imunitet za samo 15 sekundi: Ruski stručnjak otkriva kako!

Kada pijete kokosovu vodu, hormoni štitne žlezde se lakše proizvode, što dovodi do jačanja organizma, podiže nivo energije i ubrzava metabolizam.

Kokosova voda je prirodni diuretik i njena upotreba pomaže u sprečavanju bolesti bubrega. Pomaže da se očisti urinarni trakt i bešika. U nekim slučajevima pomaže i da se razbije kamen u bubregu.

To su samo neki od efekata česte upotrebe kokosove vode. Da li su ova tri razloga dovoljna da nastavite sa istom praksom i nakon 7 dana?

Izlečite štitnu žlezdu: Ruski narodni recept od dva sastojka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs