Vredi probati

Altajski melem je sve što vam je potrebno: Podmladite ceo organizam!

Tajni sastojak ove čudotvorne smese jesu semenke bora - dragocene aminokiseline iz njih preporodiće vaše telo na nekoliko nivoa
Lepi & Zdravi
17:36h Autor:
Altajski melem je sve što vam je potrebno: Podmladite ceo organizam!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ako želite bombu zdravlja koja će preporoditi vaš organizam na nekoliko nivoa, na pravom ste mestu!

Čudotvorni altajski melem ima moć da podmladi ceo organizam, zahvaljujući aminokiselinama koje se nalaze u njegovom tajnom sastojku - semenkama bora!

Redovnim konzumiranjem možete i ubrzati metabolizam i rad organa za varenje, pa je odličan saveznik i u mršavljenju, a odličan je i za regeneraciju oštećene kože, lečenje rana, modrica i opekotiona. Takođe, ovaj čudesni melem može da vam pomogne i da vratite pokretljivost zglobovima, očistite limfni sistem i krvne sudove, ojačate imunitet, pa čak i da poboljšate vid i sluh!

Lekoviti sok po receptu doktora Oza - Sprečava rak, čini čuda za zdravlje i vitku liniju!

Što je jako važno, altejski melem je moćan saveznik u prevenciji raka, a muškarci ga od davnina obožavaju, jer povoljno utiče na potenciju.

Stručnjak za prirodnu medicinu otkriva - Sprečite i izlečite rak u 7 koraka!

Osim toga, ovaj melem sprečava taloženje soli u organizmu, što je odlično kada je reč o sprečavanju mnogih oboljenja, zato požurite i pripremite ga!

Sastojci: 500 g semenki bora (pinjola) u ljusci, 1 kg šećera i 1 l kvalitetne votke.

Priprema: Semenke bora u ljusci sipajte u teglu zapremine 3 l i pospite ih sa kilogramom šećera. Preko toga sipajte litar votke, teglu dobro zatvorite i ostavite da odstoji na toplom i tamnom mestu tri dana. Nakon tri dana procedite tečnost i prespite u neprovidne staklene flaše, koje ćete čuvati na tamnom mestu.

Upotreba: Pijte po jednu kašiku ovog balzama tri puta dnevno tokom mesec dana.

Oni trpe najveću štetu - Napravite efikasan napitak za čišćenje bubrega!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs