KAKO DA ORGANIZUJETE PASTU ZA ZUBE I ČETKICE? Praktično i jednostavno na OVAJ način!

Ne volite kada vam je u kupatilu haos, pogotovo kada vam četkice za zube nisu na mestu ili svuda ostaju ostaci od paste.

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO DA ORGANIZUJETE PASTU ZA ZUBE I ČETKICE? Praktično i jednostavno na OVAJ način!
Foto: Andrii Dragan / Alamy / Alamy / Profimedia

Još je veći haos ako ima više ukućana i svi žele u isto vreme da koriste kupatilo. Sredite bar deo za higijenu zuba i na praktičan način koristite kaladont i četkice za zube. Da li znate šta vam je potrebno?

Ovaj dozer i držač!Automatski dozer paste za zube u držač četkica osigurava ih čistim i štiti od prašine. Nema više izgubljenih četkica paste za zube. Ne volite kada neko u vašoj porodici izgubi čep paste za zube ili kad se istisne sa sredine?

Dozer, Držač
foto: Promo

Vaša pasta za zube se lako uklapa u ovaj dozer. Sve što je potrebno da uradite jeste da uklonite prednji poklopac, kao i poklopac sa paste za zube i staviti četkice na mesto. Nisu potrebne baterije ili struja!

Prilikom prve montaže potrebno je dobro postaviti pastu za zube i ručno je istisnuti dok ne krene iz dozatora, nakon toga dozator će sam dozirati određenu količinu paste pritiskom četkice na polugu. Montira se pomoću duplofan trake, koja se dobija u kompletu.

Dozer i držač je veoma lak za korišćenje, a najvažnije je da nema više razmazane paste. Držač je predviđen za maksimalno pet četkica.

Poručite ga jednim klikom OVDE po ceni od 1.290 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs