BESPREKORNO OBLIKOVANA BRADA: Neka bude izraz vašeg stila, a uredite je jednostavno uz pomoć OVOGA!

Sređivanje brade je više od svakodnevnog rituala. To je način na koji muškarac izražva svoj karakter, stil i samopouzdanje. Brada ima moć da odrazi vašu ličnost i istakne muškost.

Lepi & Zdravi
Autor:
BESPREKORNO OBLIKOVANA BRADA: Neka bude izraz vašeg stila, a uredite je jednostavno uz pomoć OVOGA!
Foto: Astronaut Images / Caia Image / Profimedia

U potrazi za savršeno sređenom bradom, došli ste na pravo mesto, jer će vas ovaj trimer odvesti korak dalje u ostvarivanju muške elegancije!

Trimer za bradu Razor HW-T8 je elegantan retro uređaj koji će vašem stilu dodati poseban šarm! Napravljen je od kvalitetne aluminijumske legure, koja garantuje trajnost i čini ga laganim za rukovanje. Ovaj prefinjeni trimer dolazi u zanimljivoj zlatnoj boji koja mu daje sofisticiran izgled.

Trimer
foto: Promo

Dimenzije trimera su 9,5 x 2,5 x 2,5 cm, dok je težina samo 70 grama, čineći ga kompaktnim i idealnim za nošenje u pokretu.

Opremljen je oštricom od visokokvalitetnog Meng Gang materijala u obliku slova Y18, što omogućava precizno i glatko podrezivanje brade. Trimer se napaja snažnom litijumskom baterijom sa naponom od 4,2V i kapacitetom baterije od 500mA. Punjenje je jednostavno i praktično putem USB kabla. Motor trimera radi brzinom od 4200 obrtaja u minuti, pružajući efikasno šišanje brade uz visoku preciznost.

Trimer
foto: Promo

Razor HW-T8 je spoj retro dizajna i modernih performansi, idealan za svakog muškarca koji želi besprekorno oblikovanu bradu.

OVDE ga možete poručiti po ceni od 1.190 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs