JEDNOSTAVNA A EFEKTNA DEKORACIJA: 3D satovi menjaju svaku prostoriju i unose poseban izgled!

Svaki dan gledate svoj omiljeni kutak i kao da vam nešto nedostaje.

Online kupovina, Hangar.rs, Linera, 3D satovi, Zidni satovi, Dekoracija, Enterijer, Uređenje prostora, Sniženje

Lepi & Zdravi
Autor:
JEDNOSTAVNA A EFEKTNA DEKORACIJA: 3D satovi menjaju svaku prostoriju i unose poseban izgled!
Foto: Evgenia Kurkotova / Alamy / Alamy / Profimedia

Možda biste i nešto da promenite,a ne znate tačno šta. Ne mora da bude u pitanju velika promena, već je dovoljno da samo dodate jednu stvar koja će u potpunosti izmeniti izgled svake prostorije. Preporučujemo vam popularne i efektne 3D satove!

Samolepljivi 3D zidni sat T4309B će svakom prostoru dati posebnost. Lako se montira, bez bušenja. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a brojevi su lepljivi i mogu se postaviti na sve podloge.

Sat
foto: Promo

Dužina najduže kazaljke za minute je 35 cm, a debljina brojeva je 1,1 cm. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

OVDE možete poručiti ovaj zanimljivi 3D sat po ceni od 2.190 rsd ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

3D samolepljivi zidni sat T4311S je natraženiji model, jer je skroz drugačiji i svaka prostorija sa njim izgleda jedinstveno!

Sat
foto: Promo

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.190 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Sat T4325C je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Sat
foto: Promo

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma bakarne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije.

* Pogledajte OVDE još zanimljivih satova koji mogu krasiti vaš dom ili poslovni prostor!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs