NEDA UKRADEN (73) IMA TELO DEVOJKE ZBOG OVE DIJETE: "Daje brze rezultate, ne osećam se iscrpljeno i nisam gladna"

Pevačica svako jutro započinje čašom mlake vode sa limunom i kurkumom, a potom radi vežbe

Lepi & Zdravi
09:47h Autor:
NEDA UKRADEN (73) IMA TELO DEVOJKE ZBOG OVE DIJETE: "Daje brze rezultate, ne osećam se iscrpljeno i nisam gladna"
Neda Ukraden održava liniju liposukcijskom dijetom, Foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Neda Ukraden (73) tokom višedecenijske karijere stekla je armiju obožavalaca i ljubitelja njenih pesama, a kako vreme prolazi, mnogi joj se sve više dive zbog izgleda.

Iako hrabro gazi osmu deceniju života, Neda i dalje izgleda fantastično i ima figuru iz snova, kakvu često nemaju ni mnogo mlađe žene.

Neda je toliko ponosna na svoj izgled da bez problema objavljuje svoje fotografije u kupaćem kostimu. Ona se trenutno nalazi u Hrvatskoj, gde je iskoristila priliku da se okupa u moru i osunča, odakle je pozdravila svoje pratioce fotografijom.

Upravo zbog njenih godina, mnoge zanima tajna pevačicinog fantastičnog izgleda. Zato je objasnila kako započinje svaki dan, koju dijetu koristi i kako vežba.

"Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe. Nekad mi je skidanje kilograma bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se da u ovim godinama prvenstveno brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna", rekla je Neda, a piše Story.hr.

Pevačica redovno trenira, omiljene vežbe su joj "tabata", a pored toga voli i plivanje i tenis.

"Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim jedne ili dve čaše vina. Trudim se da jedem mediteransku hranu. Sve kuvam, a namirnice moraju da budu sveže. Naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja prođe", ispričala je jednom prilikom za Azru.

Šta je liposukcijska dijeta i kako se sprovodi?

Zahvaljujući liposukcijskoj dijeti Tijana Dapčević, Suzana Mančić i Nada Macura su uspele da smršaju i ostanu vitke, a neke od njih su za 10 dana smršale čak 10 kilograma.

Ovu dijetu osmislio je Kenan Madra koji trvrdi da se prvo morate posavetovati sa svojim doktorom pre nego što započnete ovu dijetu.

U zavisnosti od stepena gojaznosti, odrediće vam pravila ishrane koja mogu trajati 10 ili 30 dana. Ovaj način ishrane zovu još i neinvanzivna liposukcija ili liposukcija bez noža.

Kada ste na liposukcijskoj ishrani ne živi se na salatama i pahuljicama već se jede prava hrana – meso, riba, jaja, sir, mlečni proizvodi, sveže voće i povrće. Masti se ne izbegavaju jer one igraju važnu ulogu u našem organizmu, ali se biraju one prave.

Caka je u tome da se šećer nikako ne jede.

Okvirni primer jelovnika u liposukcijskoj dijeti:

Svaki dan započinjete limunadom.

Doručak je lagan. To može biti omlet sa sirom ili neki smuti.

Ručak može biti pohovano belo meso i neka salata od svežeg povrća.

Salata treba da bude samo od onog povrća koje raste iznad zemlje, jer ono ispod zemlje ima mnogo skroba.

salata
foto: Shuterstock

Večera se ne preskače i ohrabruje se, što je suprotno svim očekivanjima i svemu onomo što mislimo da znamo o dijetama. Kenan Madnara smatra da je najbolje vreme za večeru između 18-22 sata i tada može da se konzumira oko 200 g mesa ili ribe – nije dozvoljeno svinjsko meso.

To je u redu i ne treba da vas plaši da ćete se ugojiti, jer ova hrana nema šećere već samo proteine koji su zaslužni za izgradnju naših mišića, a oni posebno rastu kada spavamo.

U liposkucijskoj ishrani morate se obavezno pridržavati sledećih pravila:

-Svako jutro pijete limunadu bez šećera -Svake večeri pijete šoljicu čaja za probavu -Obavezno pijete 2 litra vode dnevno -Možete piti kafu, limunadu, čaj bez šećera između obroka -Kada ste baš gladni, jedina namirnica kojom možete prevariti glad kao što su krastavci.

Pored toga, preporučuje se da nabavite sledeće dodatake ishrani:

-Probiotik koji će održati zdravu mikrofloru u crevima -Multivitaminske tablete, do 2 dnevno -Omega 3 masne kiseline

Nutricionista Kenan Madra tvrdi da ćete nakon prvog tretmana imati 10 kilograma manje, a rezultati su 100% zagarantovani ako se pridržavate pravila liposukcijske ishrane.

U galeriji pogledajte još Nedinih fotografija.

1 / 6 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs