ŽELITE DA BUDETE SVEŽI TOKOM LETA: Evo kako da smanjite prekomerno znojenje i neprijatne mirise!

Pokušavate da se rešite neprijatnih mirisa i fleka na odeći, menjate dezodoranse i medincinske preparate i ništa vam ne pomaže.

Lepi & Zdravi
Autor:
ŽELITE DA BUDETE SVEŽI TOKOM LETA: Evo kako da smanjite prekomerno znojenje i neprijatne mirise!
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Zbog ovog problema vam se i ne izlazi napolje jer ne znate kako da ga rešite. Ne očajavajte, jer rešenje postoji - Perspi Guard sprej!

Perspi Guard sprej
foto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi Guard sprej
foto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs