NE ZNATE KAKO DA SE ODBRANITE OD DOSADNIH INSEKATA: Jednim potezom rešite ovaj problem!

Kada krene proleće, pored uživanja u lepom vremenu koje smo jedva čekali, dočeka nas i dosadna navala insekata. Opuštanje u prirodi sa prijateljima ili porodicom mogu lako da pokvare komarci.

Lepi & Zdravi
Autor:
NE ZNATE KAKO DA SE ODBRANITE OD DOSADNIH INSEKATA: Jednim potezom rešite ovaj problem!
Foto: luciano de polo stokkete / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako da ih se najlakše otarasite i da budete spremni, a da ne koristite sredstva koja kad namažete budete lepljivi? Samo jedan potez je dovoljan uz pomoć reketa protiv insekata!

Insekti
foto: Promo

Esperanza električna lepljiva mrežica je veoma efikasna u uklanjanju insekata kao što su muve, komarci, moljci i druge leteće bube. Uređaj ne koristi nikakve hemijske preparate ili aerosole. Ne emituje nikakve mirise i nije štetna za ljude ili kućne ljubimce. Idealan je za upotrebu i kod kuće ili napolju u bašti ili prirodi.

OVDE je možete poručiti ako želite da provodite mirne večeri, po ceni od 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Insekti
foto: Promo

Ukoliko želite model sa led lampicom, onda možete OVDE poručiti Ardes reket po ceni od 1.299 rsd.

Električni reket protiv insekata ARDES opremljen je sa 3 pozicije: OFF prekidač za očuvanje trajanje baterije; ON crveno dugme za aktiviranje unutrašnje Electrified mreže; O LAMP + za upotrebu u slučaju slabog osvetljenja. Proizvod je opremljen uređajem koji daje brzinu (manje od 2 sekunde) pritiskom na taster ON.

* Proizvod nije igračka i, iako je potpuno bezopasan za ljude i životinje, preporučljivo je da se drže podalje od dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs