ŽELITE DA UKLONITE BORE? Bez operacije uz pomoć alpske ruže izgledajte mlađe i svežije!

Ako se plašite bora kao prvih znakova starosti, ne morate odmah da trčite u salone na skupe tretmane.

Lepi & Zdravi
Autor:
ŽELITE DA UKLONITE BORE? Bez operacije uz pomoć alpske ruže izgledajte mlađe i svežije!
Foto: Anatolijs Jascuks / Panthermedia / Profimedia

Na prirodan način se možete izboriti sa borama i izbrisati ih kao gumicom. Sve što vam je potrebno jeste krema na bazi alpske ruže koja će vratiti vaš mladalački izgled!

Alp Rose kremu za podmlađivanje lica, Alp rose krema, hangar
foto: Promo

Alp rose krema stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje. Nanesite je na čistu kožu u tankom sloju dva puta dnevno, ujutru i uveče, i laganim pokretima utrljajte.

Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci. Tajna se krije u njenom sastavu – bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže!

Započnite već danas svoju transformaciju i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd, a ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon - OVDE. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate gratis klikom OVDE.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodnih preparata za negu celog tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs