POBEGNITE OD SVAKODNEVNICE: Zaronite u drugi svet uz pomoć knjige!

Knjige mogu da leče, da vam ispune dušu i da učine da se osećate bolje. Kada čitate knjigu možete pobeći od svakodnevnih problema i u njima pronaći smisao i odgovore na pitanja koja vas muče.

Lepi & Zdravi
Autor:
POBEGNITE OD SVAKODNEVNICE: Zaronite u drugi svet uz pomoć knjige!
Foto: Odilon Dimier / Photo Alto / Profimedia

Dok čitate može vam se i učiniti da živite neki drugi život ako se sjedinite sa glavnim junacima. Zato uvek odaberite sebi ili nekoj dragoj osobi da poklonite baš knjigu!

Pogledajte naslove koje smo mi izdvojili, a vi izaberite koja će knjiga oplemeniti baš vas!

Male radosti - Kent Nerbern

Knjige
foto: Promo

„Male radosti: Čudesni darovi svakodnevnog života” predstavlja putovanje u svete trenutke koji obasjavaju svetlošću naš svakodnevni život. U dvadeset kratkih poglavlja, Kent Nerbern, autor, vajar i teolog, slavi dnevne rituale koji otkrivaju dublje istine kroz istraživanje ili jednostavne postupke. Ova knjiga nas podseća na to da treba da usmerimo svoj život tako da svaki dan hrani našu dušu, ukazuje počast našem telu, i angažuje naš um.

„Male radosti” je knjiga koja nam pokazuje kako da pažljivije pogledamo darove kojih ima u izobilju u našem svetu, počevši od magije oblaka, pa do rečitosti tišine. To je knjiga koju treba imati uz sebe i iznova je čitati i poklanjati onima koje volimo kao podsetnik na sve čudesne darove života.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 550 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pariz te nikada ne pušta - Elen Feldman

Knjige
foto: Promo

Radnje smeštene paralelno u ratom zahvaćeni Pariz i svet njujorškog izdavaštva pedesetih godina, Pariz te nikada ne pušta izuzetna je priča o ljudskoj izdržljivosti, ljubavi, nemogućim izborima i o tome da preživljavanje uvek ima svoju cenu.

Pošto je uspela da preživi Drugi svetski rat, tokom kojeg je radila u knjižari u Parizu i borila se za svoj i život svoje male ćerke Vivi, Šarlot nije žrtva, ona je borac. Ali hoće li uspeti da se izbori i sa sledećim poglavljem svog života?

Saznajte tako što ćete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502 po ceni od 899 rsd.

Metod Ilona Maska - Rendi Kirk

Knjige
foto: Promo

Sledite savet jednog od osnivača SpejsX-a Džima Kantrela i pročitajte ovu knjigu zato što je „Rendi uhvatio suštinu onoga što pokreće Ilona i tako nam dao dragocen uvid u ličnost čoveka koji je postao jedan od najuticajnijih ljudi našeg vremena”.

Budući da je knjiga Metod Ilona Maska ispunjena brojnim Maskovim citatima, imaćete retku priliku da saznate dokazane principe i metode koji se razlikuju od svega što ste pročitali u drugim knjigama.

Zgrabite svoj primerak kako biste počeli da primenjujete mudrosti koje su izdržale probu vremena i uspešno razvili svoj posao!

Poručite je OVDE po ceni od 950 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Ostvari svoje želje - Ester i Džeri Hiks

Knjige
foto: Promo

Jedino od vas zavisi kakvo će biti vaše životno iskustvo!

Ova neobimna knjiga, u kojoj su predstavljena učenja nefizičkog entiteta Abrahama, pomoći će vam da naučite da manifestujete svoje želje kako biste živeli radosnim i ispunjenim životom kakvim i zaslužujete da živite.

Svakog dana biće vam sve jasnije da na vaše veze, zdravlje, finansije, karijeru i još mnogo toga utiču univerzalni zakoni koji upravljaju vašom vremensko-prostornom stvarnošću i otkrićete moćne procese koji će vam pomoći da se prepustite pozitivnom toku života.

Zato počnite da ostvarujete svoje snove i poručite ovu knjigu OVDE ili pozivom na 011/4420-502 po ceni od 1.100 rsd.

Odleti - Kristin Hana

Knjige
foto: Promo

Emotivno složen i dirljiv roman o ljubavi, majčinstvu, gubitku i novim počecima, “Odleti” nas podseća da gde ima života, ima i nade, a gde ima ljubavi, ima i praštanja. Kroz svoje prepoznatljivo snažno i upečatljivo pripovedanje, Kristin Hana dokazuje zašto je jedna od najomiljenijih autorki našeg vremena.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Pogledajte celokupnu ponudu popularnih i zanimljivih naslova OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs