STRIJE NAKON TRUDNOĆE: Pogledajte na koji način ih možete smanjiti i ublažiti!

Trudnoća je jedan od najčešćih uzroka nastanka strija kod žena, prilikom razvijanja bebe u stomaku dolazi do brzog širenja kože.

Lepi & Zdravi
Autor:
STRIJE NAKON TRUDNOĆE: Pogledajte na koji način ih možete smanjiti i ublažiti!
Foto: Michael Heim / Alamy / Alamy / Profimedia

Strije mogu biti neugodne, ali postoji nekoliko načina kako ih smanjiti ili ublažiti:

  • Masaža kože - masaža pomaže u poboljšanju protoka krvi u koži i podstiče proizvodnju kolagena. Korištenje ulja za masažu takođe može pomoći u hidrataciji kože.
  • Laser terapija - laserska terapija može biti učinkovita u smanjenju vidljivosti strija, ali obično zahteva više tretmana i može biti skupa.
  • Korištenje krema - sastojci koji se često nalaze u kremama protiv strija uključuju ulja poput ulja jojobe, ulja kokosa i ulja pšeničnih klica, kao i sastojke poput vitamina E i kolagena.

Inovativna formulacija namenjena za 3D rekonstrukciji strija, čija je efikasnost testirana i potvrđena od strane stručnjaka je Dr. Viton Striox krema. Ona sprečava pojavu novih strija i doprinosi eliminaciji postojećih – i belih i crvenih.

Striox
foto: Promo

Dr. Viton Striox je baziran na Striover®-u, patentiranoj formuli koja daje vidljive rezultate već nakon 28 dana primene!

Važno je imati na umu da nijedan tretman neće potpuno ukloniti strije, ali će pomoći u njihovom smanjenju i ublažavanju. Redovna nega kože i pravilna ishrana takođe mogu pomoći u sprečavanju nastanka strija.

Striox
foto: Promo

Dr.Viton Striox možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs