BEZ MUKE PROMENITE IZGLED U SVOM DOMU: Na jednostavan način unesite novinu u bilo koju prostoriju!

Uređenje prostora je važan proces koji može doprineti poboljšanju kvaliteta života i radnog okruženja.

Lepi & Zdravi
Autor:
BEZ MUKE PROMENITE IZGLED U SVOM DOMU: Na jednostavan način unesite novinu u bilo koju prostoriju!
Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

Bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, uređenje ga može učiniti ugodnijim, funkcionalnijim i privlačnijim. Kada se odlučite na uređenje, ne morate sve menjati i ne mora biti skupo. Predstavljamo vam najtraženije proizovde koji mogu svaku prostoriju učiniti drugačijom.

Samolepljivi 3D zidni sat T4333B će svakom prostoru dati posebnost. Lako se montira, bez bušenja. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a brojevi su lepljivi i mogu se postaviti na sve podloge.

Hangar, Sat
foto: Promo

Dužina najduže kazaljke za minute je 35 cm, a debljina brojeva je 1,1 cm. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

OVDE možete poručiti ovaj zanimljivi 3D sat po ceni od 2.190 rsd ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

Podni čiviluk u crnoj boji ukrasiće svaki hodnik. Veoma je praktičan, a lako se postavlja.

Hangar, Sat
foto: Promo

Dimenzije sklopljenog podnig čiviluka su 45cm x 45cm x 175 cm. Cevi su metalne, a čepovi za krajeve su plastični. Garancija na čiviluk je 2 godine.

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.590 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9h do 17h.

Pegboard polica je idelana kao dekoracija i kao predmet za odlaganje. Možete je postaviti u bilo kojoj prostoriji. U hodniku je odličan izbor ako želite da okačite odeću, torbe ili ključeve. Kao dekoracija može da posluži i za razne biljke. U kuhinji može da posluži za posuđe, a takođe može da se koristi i u radnim prostorima, kupatilu, garažama.

Hangar, Sat
foto: Promo

Napravljena je od šperploče, debljine 1,5 cm. Dimenzija noseće ploče je 39cm x 59cm, a u pakovanju dobijate i tri police ( 15 x 10 cm, 22,5 x 10 cm, 35 x 10 cm) kao i štapiće nosače ( 9 komada) kojima možete sami da određujute pozicije ubacivanjem u rupe.

Pegboard policu možete poručiti online OVDE po ceni od 3.500 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ukoliko želite veću policu dimenzija 89 x 59 cm OVDE je poručite po ceni od 4.100 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs