LEPI I ZDRAVI: Nisu svi suplementi Omega 3 isti, OVI su vam potrebni za jak metabolizam!

Sigurno ste već čuli za omega 3 masne kiseline. A da li znate koje sve koristi imaju za naš organizam

Lepi & Zdravi
Autor:
LEPI I ZDRAVI: Nisu svi suplementi Omega 3 isti, OVI su vam potrebni za jak metabolizam!
Foto: Promo

Omega 3 masne kiseline su nezasićene masne kiseline, potrebne za normalan metabolizam i imaju mnogobrojne funkcije u organizmu. Pripadaju esencijalnim nutrijentima koje telo ne može samo proizvesti, već se moraju unositi putem hrane ili suplementacijom.

Smanjuju rizik od nastanka i razvoja ateroskleroze i imaju pozitivan efekeat na kardiovaskularne faktore rizika, kao što su povišeni krvni pritisak i povećana agregacija trombocita. Na ovaj način čuvaju zdravlje srca i krvnih sudova.

Takođe pomažu kod depresivnih stanja, povoljno utiču na funkcije mozga i očuvanje memorije. Hrana bogata omega-3 masnim kiselinama (naročito tipa EPA i DHA) štiti od demencije i Alchajmerove bolesti i pomaže očuvanju kognitivnih funkcija u starosti.

Omega 3
foto: Promo

Unošenje adekvatnih količina omega 3 masnih kiselina povoljno deluje kod reumatskih oboljenja, pogotovo kod reumatoidnog artritisa, smanjuje tegobe kod upalnih procesa u zglobovima, a uočeno je i smanjenje jutarnje ukočenosti i bola. Blagotvoran učinak se postiže dnevnim unosom od 250mg EPA i DHA.

Upravo tu količinu možete uneti u Vaš organizam kroz samo jednu kapsulu Dr. Viton Omega3+ 12mg VitE+ 10mcg VitD3, čija formula je obogaćena vitaminima E i D3.

Vitamin E štiti ćelije od oksidativnog stresa, dok vitamin D doprinosi normalnoj funkciji mišića i imunog sistema.

Preparat se ne preporučuje pacijentima sa hemofilijom kao i pacijentima na antikoagulantnoj terapiji zbog sinergističkog delovanja i mogućnosti pojave krvarenja.

Omega 3
foto: Promo

JER SADA TAČNO ZNAMO ŠTA NAM TREBA!

Dr.Viton Omega 3 kapsule naručite OVDE po ceni od 801 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs