EFEKTNO, A JEDNOSTAVNO DEKORISANJE PROSTORA: Uz ove 3D satove pokažite svoj kreativan karakter!

Kako se bliže praznici u vama se budi ona lepa euforija da nešto morate da dekorišete. Prvo što vam pada napamet jeste da krenete sa nekom promenom upravo od kutka gde najviše provodite vremena

Lepi & Zdravi
Autor:
EFEKTNO, A JEDNOSTAVNO DEKORISANJE PROSTORA: Uz ove 3D satove pokažite svoj kreativan karakter!
Zidni sat, Foto: Enrique RAmos / Alamy / Alamy / Profimedia

Želite da odiše čarobnom toplinom i vašim kreativnim karakterom. U tom prvom koraku vam sigurno mogu pomoći 3D satovi, jer složićemo se da oni ne moraju da imaju samo ulogu pokazivanja koliko ima sati, već i onu dekorativnu ulogu. U nastavku pogledajte koje smo 3D satove izdvojili za vas i ukoliko još danas naručite baš onaj koji će ukrasiti vašu prostoriju!

Model T4310B je dostupan u crnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje strane je plastika – akril crni sjaj. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE.

Hangar
foto: Promo

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav bakarni sat, možete ga poručiti OVDE.

Hangar
foto: Promo

Sat T4333B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je crna sa visokim sjajem. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE.

Hangar
foto: Promo

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

** Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs