DUGO SEDENJE I BOLOVI U LEĐIMA: Evo šta vam je NEOPHODNO za bezbolan dan i zdravu kičmu!

Ukoliko vam je posao takav da zahteva sedenje tokom celog radnog dana, onda vam se sigurno dešava da vas često bole leđa. Izađete na pauzu, protegnete se, prošetate, ali su bolovi i dalje prisutni

Lepi & Zdravi
Autor:
DUGO SEDENJE I BOLOVI U LEĐIMA: Evo šta vam je NEOPHODNO za bezbolan dan i zdravu kičmu!
Foto: Profimedia

Ono što morate da uradite jeste da sebi priuštite udobno sedenje kako biste osigurali pravilan položaj kičme.

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima – Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Prilagođava se vašem telu, povećava udobnost i komfor prilikom dugog sedenja, eliminiše pritisak i postavlja kičmu u pravilan položaj. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

Egg Sitter
foto: Promo

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

Egg Sitter
foto: Promo

Naručite Egg Sitter već danas klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i osetite blagostanje života bez bola!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs