PROMO

IZABERITE MODNI DETALJ KOJI ĆE SE UKLOPITI UZ VAŠ STIL: Neka izbor budu kvalitetne i lepe patike!

Svesni smo da udobna obuća nije samo modni detalj. Sada imate priliku da uklopite uz svoj stil patike koje su vrhunskog kvaliteta i udobnosti.

Lepi & Zdravi
Autor:
IZABERITE MODNI DETALJ KOJI ĆE SE UKLOPITI UZ VAŠ STIL: Neka izbor budu kvalitetne i lepe patike!
Patike koje će se uklopiti u vaš til a pritom su odobne i dobrog kvaliteta, Foto: profimedia

Svesni ste da vaš način oblačenja uvek zavisi od trenutnog raspoloženja i želite da barem oko jednog modnog detalja ne morate da razmišljate. Taj modni detalj za vas su patike. Ali vi niste tip osobe koja bira samo one koje su lepe, već tražite da isprati i ono što je svima bitno udobnost i kvalitet. Pogledajte neke od popularnih modela i odaberite omiljeni!

Patike tetry su bele patike koje su urađene od prirodne kože sa ultra tankim đonom, samim tim imaćete osećaj lakoće kad ih nosite. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 6.900 rsd.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

Patike Tigana sport su bele patike koje možete nositi u svim prilikama. Urađene su od prirodne kože na laganom EVA đonu. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

Patike Tigana sport su sivo teget patike koje ćete poželeti da imate kada želite da svom stilu date pečat. Urađene su od prirodne kože u kombinaciji sa balističkim platnom u teget boji na laganom EVA đonu. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

Patike Tigana su bež teks patike koje lako možete uklopiti u svoj kežual stil. Urađene su od prirodne kože. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

Patike Tigana kroko su patike urađene od prirodne kože, koje mogu biti vaš izbor kada želite da ispratite elegantniji stil. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd. Takođe su urađene i u braon boji, koju možete videti i poručiti klikom OVDE.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

* Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

Promo Muška Obuća
foto: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs