promo

RUŽIČASTA GLINA ZA SVE TIPOVE KOŽE: Pružite vašem licu najbolju negu!

Važna nam je nega lica i da uvek besprekorno čista i glatka. Zato je ružičasta glina odlična za to.

Lepi & Zdravi
Autor:
RUŽIČASTA GLINA ZA SVE TIPOVE KOŽE: Pružite vašem licu najbolju negu!
Ružičasta glina za negovanije lice, Foto: Promo, Profimedia

Dr. Viton – Australian Pink Clay Mask je idealna detoksikaciona maska koja uklanja nečistoće sa površine, ali i iz dubljih slojeva kože, vraćajući joj prirodni sjaj. Sadrži pažljivo odabrane sastojke i pogodna je za sve tipove kože, čak i za osetljivu i suvu kožu, pomažući da se ukloni crvenilo i ujednači ten.

Ružičasta glina je najbolja od svih glina za lice, jer je nežna, a opet deluje uklanjanjem viška masnoće sa kože, ali ne uklanja prirodnu vlagu, već pomaže da se dehidrirana koža vrati u prvobitno i zdravo stanje.

Kombinacija ružičaste gline sa ekstraktima cvetova hibiskusa, veštičjeg lešnika, lista ruzmarina, morskih algi, zelenog čaja dopunjenih sterolima nara, aloe verom, kokosovim uljem i vitaminima A i E ima piling efekat na lice i duboko prodire i čisti toksine sa kože. Na taj način se apsorbuju sve ostale hranljive materije koje koži vraćaju vitalnost, štite je od stresnih faktora iz okoline i pomažu u obnavljanju ćelija.

Uravnotežena kombinacija ružine gline i ostalih sastojaka ima brz i dokazan efekat u smanjenju crvenila i iritacije izazvane aknama ili drugim kožnim problemima, posebno kuperozom i rozacejom.

AKTIVNI SASTOJCI:

Ružičasta glina, ekstrakt cveta hibiskusa, ekstrakt veštičjeg lešnika, aloja vera, steroli nara, ekstrakt ploda mangostina, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt lista ruzmarina, ulje kokosa, vitamin A, vitamin E, ekstrakt morskih algi.

Dr.Viton maska za lice
foto: Promo

KAKO KORISTITI:

Očistite temeljno kožu lica toplom vodom kako biste otvorili pore. Nanesite ravnomerno sloj Dr. Viton – Maske od ružičaste gline. Nakon nanošenja ne pokušavajte da razmažete masku jer će postepeno početi da se stvrdnjava. Ostavite da deluje 10 do 15 minuta ili dok se potpuno ne osuši. Operite lice mlakom vodom i nežno obrišite peškirom. Za masnu – kombinovanu kožu koristite je 2 do 3 puta nedeljno, a za suvu i osetljivu 1 do 2 puta nedeljno.

Dr. Viton – Australian Pink Clay Mask naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od samo 990 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda za negu lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs